Jurnalul.ro Ştiri Politică Dîncu, despre informațiile privind remanierea sa: Dau senzația că nu funcționează Apărarea

Dîncu, despre informațiile privind remanierea sa: Dau senzația că nu funcționează Apărarea

Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, a declarat, miercuri, că informațiile privind remanierea sa sunt „fake news” și vulnerabilizează sistemul de apărare, pentru că dau senzația de nesiguranță.

Întrebat despre posibila sa remaniere din Guvern, Vasile Dîncu a spus, la Antena3, că nu i-a reproșat nimeni nimic până acum, nici premierul, nici președintele, nici președintele PSD.

„Titlurile acestea care apar pe surse fără nicio sursă identificabilă și care se repetă, când e vorba de ministrul Apărării și în timpul acestui război hibrid au o anumită direcție, o anumită semnificație, pot fi înțelese, pentru că încerci să dai o senzație de nesiguranță, că politica este greșită sau că cineva a greșit în sistemul de apărare sau că nu funcționează apărarea”, a spus Dîncu.

Ministrul Apărării a spus că nu există, în prezent, discuții despre remanierea vreunui membru al Guvernului.

„Evident, am discutat și cu premierul despre aceste lucruri. Nimeni nu a pus problema unei remanieri în Guvern. Nu numai despre mine, dar nici despre altcineva. Nu s-a pus această problemă. Nimeni nu este bătut în cuie, nimeni nu a dat un concurs pentru funcția de ministru. În momentul în care îți spune partidul care te-a propus sau președintele partidului sau premierul, președintele României – în cazul nostru, la Apărare, că trebuie să lași locul altuia, asta este un lucru normal. Deocamdată este un fake news care a funcționat destul de bine”, a mai spus Vasile Dîncu.

 

(sursa: Mediafax)

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri