Jurnalul.ro Ştiri Locale Doi polițiști, cercetați disiplinar după ce au fost implicați într-un accident

Doi polițiști, cercetați disiplinar după ce au fost implicați într-un accident

de Redacția Jurnalul    |   

Doi polițiști din cadrul IPJ Vrancea sunt cercetați disiplinar după ce au fost implicați într-un accident, în timp ce se aflau în timpul liber.

Potrivit unui comunicat al IPJ Vrancea, conducerea instituției a dispus declanșarea cercetării disciplinare față de doi agenți de poliție, care, aflați în timpul liber, au fost implicați într-un eveniment rutier în urma căruia nu au rezultat victime omenești.

Accidentul a avut loc duminică seara în orașul Negrești.

În urma cercetărilor, polițiștii rutieri au constatat că un autoturism înmatriculat în județul Suceava, condus de un tânăr de 22 de ani, din județul Suceava, a acroșat un alt autoturism parcat și a distrus o poartă de acces. În autoturism se afla, în calitate de pasager, un alt tânăr în vârstă de 26 de ani, din Negrești, județul Vaslui.

Șoferul a fost testat alcoolscopic, rezultatul înregistrat fiind de 0.70 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost prezentat Serviciului Județean de Medicină Legală Vaslui pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, fiind continuate cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

(sursa: Mediafax)

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri