Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident rutier mortal, într-o comună din județul Dolj

Accident rutier mortal, într-o comună din județul Dolj

de Redacția Jurnalul    |   

Un accident rutier a avut loc duminică în comuna Cârna din județul Dolj, după ce o mașină a călcat mortal un bărbat de 39 de ani care traversa strada printr-un loc nepermis, potrivit IPJ Dolj.

Duminică, la ora 02.31, poliţiştii Secţiei 14 Poliție Rurală Bârca au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier în localitatea Cârna.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii secției și polițiștii rutieri ai Poliției orașului Segarcea care au stabilit faptul că, un bărbat de 37 de ani, din comuna Cerăt, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 561, în comuna Cârna, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi surprins și accidentat mortal un bărbat de 39 de ani, din aceeași localitate, care s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc nepermis”, a transmis sursa citată.

În urma accidentului, bărbatul de 39 de ani a murit.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentrație de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

Politiștii au deschis dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului, au declarat polițiștii.

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: dolj accident bărbat mort
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri