Jurnalul.ro Horoscop 2 zodii se vor umple de bani în octombrie 2024

2 zodii se vor umple de bani în octombrie 2024

de Andreea Tiron    |   

Sezonul eclipselor continuă în timp ce Venus tranzitează prin Scorpion, și două zodii, în special, sunt pregătite să culeagă mari beneficii. În septembrie 2024, o eclipsă lunară în Pești a adus transformări pentru mulți, dar aceasta a fost doar începutul oportunităților de schimbare și realizare care vor apărea în toamna acestui an, în special în octombrie.

Octombrie aduce o eclipsă solară în Balanță, miercuri, 2 octombrie. După cum știu cei care urmăresc astrologia, eclipsele aduc schimbări majore, atât cosmice, cât și personale, și aproape întotdeauna marchează încheieri de capitole în viața noastră.

Dacă eclipsele lunare sunt despre finaluri, eclipsele solare sunt despre noi începuturi. Cu Venus tranzitând prin Scorpion, octombrie promite să aibă un impact major asupra tuturor, dar mai ales pentru două zodii.

Venus se află în Scorpion până pe 17 octombrie 2024, iar pentru toți noi, aceasta se va concentra pe parteneriate – fie ele de familie, cu colegi, sau mai ales în relații amoroase. Eclipsa solară din 2 octombrie poate deschide uși în acest sens, oferind oportunități pentru noi relații sau noi capitole în cele deja existente.

Această perioadă nu va fi lipsită de obstacole, în special la mijlocul lunii, când pot apărea mici tensiuni în relațiile interpersonale. Totuși, este o oportunitate de a aprofunda și întări legăturile noastre. Pentru două zodii, această perioadă va aduce mari transformări.

1. Balanță

Acesta este momentul tău! Octombrie este perioada în care trebuie să îmbini frumusețea cu puterea și să transformi această combinație în succes financiar. Comunicarea va fi mai ușoară, iar tu vei fi deschis la noi oportunități dacă le vei valorifica.

Cu eclipsa solară în semnul tău, octombrie este, fără îndoială, momentul tău de strălucire. Lansarea de noi parteneriate și alianțe poate aduce beneficii majore în viața ta – și este, de asemenea, o perioadă bună pentru a găsi un nou partener romantic.

Dacă ești deja într-o relație, caută modalități de a o aprofunda și transforma – chiar dacă nu le cauți activ, s-ar putea să apară singure, mai ales în rezolvarea conflictelor. Fii deschis să primești ceea ce vine spre tine.

2. Taur

Tranzitele din octombrie pot aduce ceva tumult pentru Tauri, dar odată ce lucrurile se așează, vei experimenta câștiguri satisfăcătoare.

Relațiile cu partenerul sau familia pot trece printr-o perioadă tensionată. Însă, după aceste dificultăți, vei simți o nouă stabilitate și confort care îți vor aduce satisfacție profundă.

Aceleași tipare pot apărea și în alte domenii, precum muncă, finanțe și viața socială, mai ales cât timp Venus se află în Scorpion până pe 17 octombrie. Totuși, nu va fi fără provocări. Așteaptă-te la emoții intense – parte din acest tranzit pentru Tauri și alte zodii fixe este confruntarea cu realități și temeri care ne blochează sau ne împiedică să ne conectăm cu alții.

Dar, privindu-ți în față provocările, vei ajunge la schimbare, transformare și noi începuturi, care îți vor aduce răspunsurile pe care le cauți. Dacă simți o pasiune deosebită în această lună, lasă-te purtat de ea – te va duce spre ceva minunat!

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri