Jurnalul.ro Horoscop Dragostea în sezonul Scorpionului: Iubirea pentru fiecare zodie în perioada 21-27 octombrie 2024

Dragostea în sezonul Scorpionului: Iubirea pentru fiecare zodie în perioada 21-27 octombrie 2024

de Andreea Tiron    |   

Soarele intră în misteriosul Scorpion, aducând pasiune în viețile noastre.

Avem o schimbare astrologică majoră pe 22 octombrie, când Soarele trece în Scorpion, aducând mai multă pasiune în dragoste pentru fiecare semn zodiacal în săptămâna 21-27 octombrie 2024.

Horoscopul săptămânal de dragoste pentru fiecare zodie în săptămâna 21-27 octombrie 2024:

Berbec
Cea mai bună zi pentru dragoste: 23 octombrie

Dacă vrei să ai un copil, fertilitatea ta atinge un vârf acum. Horoscopul de dragoste pentru tine se concentrează pe a folosi limbajul florilor, deoarece acestea reprezintă simbolic creșterea iubirii. Fie că le folosești pentru a reprezenta dorințele și visurile tale romantice sau pentru a comunica simbolic cu partenerul tău, folosește-le. 

De exemplu, dacă vrei să ai un copil și să îți întemeiezi o familie cu sufletul tău pereche, poți pune o vaza mică cu floarea miresei pe noptiera ta. Ești limitat doar de imaginația ta aici, iar acest lucru poate fi folosit și pentru proiectele tale pasionale dacă ești singur.

Taur
Cea mai bună zi pentru dragoste: 25 octombrie

Fiecare zi va fi o nouă oportunitate pentru tine de a profita la maximum de dragoste. Vei avea ocazia să crești în direcții noi și să depășești obiceiurile rele. De asemenea, interacționezi semnificativ cu oricine te atrage. Lasă-ți inima să te ghideze și vei fi pe drumul cel bun.

Cei care au dificultăți pentru că vorbesc prea mult sunt încurajați să încerce să fie mai buni ascultători. Vei observa cât de dramatic se va îmbunătăți viața ta amoroasă și relația, dacă îl faci pe partenerul tău să se simtă văzut și ascultat.

Gemeni
Cea mai bună zi pentru dragoste: 25 octombrie

Dacă nu ești interesat de un angajament profund, această perioadă astrologică s-ar putea să nu îți satisfacă nevoia de distracție. Acum se concentrează prea multe energii grele.

Dar dacă îți dorești cu adevărat dragoste, aceasta este perioada ta pentru a demonstra că ești dispus să îți găsești sufletul pereche. Forțele cosmice vor conspira în favoarea ta în acest caz. Acest mesaj se aplică atât celor singuri, cât și celor aflați în relații romantice.

Rac
Cea mai bună zi pentru dragoste: 27 octombrie

Horoscopul de dragoste are o calitate constantă, dar subtilă pentru tine. Îți va alimenta darurile intuitive și îți va arăta calea spre dragoste adevărată. Dar dacă alegi să pășești pe acest drum este o decizie care îți aparține. Până la urmă, dacă ești îndemnat să îți mărturisești sentimentele, dar alegi să nu o faci, ai putea pierde o oportunitate.

Ești, de asemenea, încurajat să fii sincer cu tine însuți și să nu devii un cameleon în dragoste, adaptându-te la toate dorințele partenerului.

Leu
Cea mai bună zi pentru dragoste: 27 octombrie

Horoscopul de dragoste pentru tine se concentrează pe îmbinarea romantismului cu timpul petrecut în familie. E timpul să îți prezinți partenerul părinților sau prietenilor tăi! Dacă acest lucru te face anxios, este perfect de înțeles. Dar este necesar să creezi o comunitate sănătoasă dincolo de tine și partenerul tău.

Același lucru se aplică și pentru a-i întâlni pe părinții, familia și prietenii partenerului. Asigură-te doar că ești atent la semnalele de alarmă. Cu multe retrogradări ale planetelor exterioare în mișcare acum, unii dintre voi ar putea experimenta ceva bizar de asemănător cu o altă relație romantică din trecut.

Fecioară
Cea mai bună zi pentru dragoste: 24 octombrie

Horoscopul de dragoste pentru tine se concentrează pe acumularea de cunoștințe și apoi utilizarea lor pentru a construi o relație frumoasă. Fie că ești singur sau nu, lasă-te influențat de energia lui Mercur. Aceasta îți va aduce cele mai bune rezultate în dragoste.

Pentru unii dintre voi, aceste cunoștințe pot necesita colaborarea cu un terapeut, mai ales dacă ai multe traume în relații de depășit. Poți găsi dragoste adevărată, dar lasă vindecarea să fie prioritatea ta. 

Balanță
Cea mai bună zi pentru dragoste: 22 octombrie

Ești cel mai mare susținător al tău sau cel mai mare dușman în dragoste. Asta pentru că te afli la o răscruce acum. Cu sezonul Balanței încheindu-se pe 22 octombrie, vei simți că inima ta vrea să continue să crească și să prospere în dragoste. Nu lăsa ideea că dragostea te-a ocolit să-ți saboteze speranțele.

Dacă te implici și crezi în abilitățile tale de manifestare, forțele cosmice sunt încă în favoarea ta. 

Scorpion
Cea mai bună zi pentru dragoste: 21 octombrie

Energia dragostei este mai solitară decât de obicei. Aceasta este grozavă pentru aceia dintre voi care sunt singuri, deoarece vă va oferi ocazia să vă antrenați în interior și să știți că valoarea voastră de sine nu este legată de faptul că aveți un partener sau nu, indiferent ce ar spune cineva.

Cu toate acestea, cei aflați într-o relație sunt, de asemenea, încurajați să își facă timp pentru activități personale și să își îndeplinească nevoile sau obiectivele care au fost lăsate deoparte din cauza nereușitei relației.

Aceasta este o cale pentru introvertiți, dar îți va aduce profunde înțelegeri. În plus, dragostea de sine este locul unde începe fiecare poveste de iubire, așa că nu te mira dacă îți găsești sufletul pereche sau îți aprofundezi conexiunea cu partenerul potrivit prin acest proces.

Săgetător
Cea mai bună zi pentru dragoste: 21 octombrie

Prognoza astrologică a dragostei se concentrează pe recunoașterea a ceea ce consideri frumos în tine și pe conștientizarea că persoana potrivită va recunoaște și ea acest lucru.

Aceasta este, de asemenea, o chemare de a identifica semnalele de alarmă, deoarece ești un semn mutabil și trebuie să mergi cu fluxul și să fii deschis la minte în interacțiunile romantice.

Deși acest lucru te poate face un partener grozav pentru unii, cei din jurul tău pot să nu fie la fel de grozavi dacă nu sunt dispuși să aducă aceeași energie și să te întâlnească acolo unde ești. 

Capricorn
Cea mai bună zi pentru dragoste: 21 octombrie

Familia, valorile și tradițiile tale sunt foarte evidențiate în viața ta amoroasă. Fie că ești singur sau nu, lasă aceste aspecte să fie reperele tale pentru a cunoaște potențialul unei conexiuni.

Unii dintre voi s-ar putea să beneficieze de manifestarea plantelor, mai ales dacă tocmai ați intrat într-o nouă relație și doriți să o fundamentați în energie pozitivă.

Plantează o sămânță și las-o să germineze. Lasă aceasta să fie reprezentarea acestei noi relații în viața ta. Magia se va desfășura pe măsură ce planta ta crește.

Vărsător
Cea mai bună zi pentru dragoste: 21 octombrie

Timpul a sosit pentru a recunoaște ceea ce îți dorești cu adevărat în dragoste și a nu permite presiunii sociale sau judecăților să te rețină. Te va ajuta să îți dai seama cum ar putea funcționa un astfel de angajament.

Amintește-ți doar: toxicitatea poate crește în toate spațiile, fie ele convenționale sau neconvenționale. Așadar, fii atent la semnalele de alarmă și încearcă să le îndepărtezi și din interior, dacă observi vreunul.

Acum este momentul perfect pentru a renunța la obiceiurile rele și la convingerile conditionate, astfel încât să poți îmbrățișa dragostea adevărată. Unii dintre voi ar putea fi poliamoroși sau să fie implicați în relații neconvenționale care nu sunt încă recunoscute în mainstream.

Pești
Cea mai bună zi pentru dragoste: 22 octombrie

Horoscopul de dragoste are vibrații puternice și confortabile pentru tine. Profită de acest lucru și vei aduce zâmbete, râsete și bucurie în relația ta sau în întâlnirile tale. Dacă această influență te face să vrei să aprinzi mai multe lumânări parfumate decât de obicei sau să gătești o masă bogată pentru o petrecere, fă-o!

Limitele creativității tale te restricționează. În plus, prognoza ta astrologică pozitivă îți va influența pozitiv și partenerul, scoțând în evidență creativitatea interioară. 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri