Jurnalul.ro Timp liber Culinar Dulce de primăvară - Tiramisu cu căpșuni

Dulce de primăvară - Tiramisu cu căpșuni

300 g  mascarpone
200 g  frișcă
100 g  zahăr
căpșuni
pișcoturi
lichior de cafea
o jumătate de cană cu cafea
esență de rom

Se pun zahărul, frișca și crema mascarpone într-un bol. Se amestecă bine cu mixerul.
Se spală căpșunele și se taie jumătăți.
Într-o tavă plată de yena se pune un strat de piscoturi și se stropesc cu lichior amestecat cu cafea și esența de rom. Peste ele se pune jumătate din căpșuni peste care se toarnă jumătate din crema după care se mai pune un strat de pișcoturi, stropim, apoi restul de căpșuni și restul de cremă.
Putem orna cu felii de căpșuni.
Se ține la rece peste noapte pentru ca aromele să se îmbine.

Subiecte în articol: tiramisu cu capsuni
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri