Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Echipa fiului lui Liviu Dragnea se retrage din toate competițiile oficiale

Echipa fiului lui Liviu Dragnea se retrage din toate competițiile oficiale

Echipa de fotbal de Liga a 2-a Turris-Oltul Turnu Măgurele a anunțat că se retrage din competițiile organizate de Federația Română de Fotbal, a informat vineri frf.ro.

Clubul din Liga 2 a informat oficial Federația Română de Fotbal în legătură cu decizia de a se retrage din competiții. Cazul va fi introdus pe rolul Comisiei de Disciplină și Etică a FRF care, în baza Regulamentului de organizare, va lua o decizie privind rezultatele echipei din acest sezon de Liga 2.

Prin urmare, partida din șaisprezecimile de finală ale Cupei României, Dunărea Călărași – Turris-Oltul Turnu Măgurele, programată inițial marți, 9 februarie, nu se va mai disputa.

Turris ocupa locul 13, cu 19 puncte, la finele primei părți a campionatului, la patru puncte de „U” Cluj, ultima formație aflată pe loc de play-off.

Retragerea echipei din campionat și din Cupa României vine ca urmare a faptului că principalul finanțator Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea, a încetat să mai susțină clubul, mare parte din jucători părăsind deja echipa.

Sursa: Mediafax

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri