Jurnalul.ro Timp liber Media Elon Musk NU va face parte din conducerea Twitter

Elon Musk NU va face parte din conducerea Twitter

Miliardarul ELon Musk nu va face parte din consiliul de administrație al platformei de social media Twitter, după cum a anunțat directorul executiv al companiei, Parag Agrawal.

Acesta a cumpărat, săptămâna trecută, 9,2% din acțiunile societății. 

„Elon a spus în aceeași dimineață că nu se va mai alătura consiliului de administrație”, a transmis oficialul pe Twitter. El a precizat că societatea va rămâne deschisă la contribuțiile celebrului om de afaceri american, scrie bbc.com. 

La acest anunț, Elon Musk a răspun un un emoji, care a fost șters ulterior. 

Antrenprenorul american a sugerat modificări la abonamentul pentru abonamentul premium la Twittere Blue, inclusiv reducerea prețului acestuia, dar și interzizcerea publicității și opțiuni de plată în croptomoneda Dogecoin.

El are 81 de milioane de fani pe Twitter, pe care i-a intrebat dacă ei cred că platforma este „pe moarte” și dacă sediul său ar trebui transformat într-un centru pentru persoane fără adăpost. El a creat un sondaj în care a întrebat dacă litera „w” ar trebui eliminată din numele Twitter, singurele opțiuni fiind „da” și „desigur”.

Directorul executiv al companiei, Parag Agrawal, susține inițiativele noului acționar. 

„Cred că este cel mai bun lucru. Vom aprecia întotdeauna contribuțiile acționarilor noștri, indiferent dacă aceștia sunt sau nu în consiliul de administrație. Elon este cel mai mare acționar și vom rămâne deschiși la contribuția sa”.

Fondatorul Twitter, Jack Dorsey, deține doar 2,25% din companie. Acțiunile Twitter au crescut cu peste 27% după cooptarea lui Elon Musk însă mulți angajați sunt nemulțumiți de acest lucru. 

Inițial s-a anunțat că Elon Musk va face parte din board-ul firmei însă schimbarea bruscă ascunde lucruri din culise care nu au fost dezvăluite. 

 

 

Subiecte în articol: elon musk twitter
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri