Jurnalul.ro Ştiri Externe Elon Musk oferă câte un milion de dolari în fiecare zi americanilor care semnează o petiție pro-Trump

Elon Musk oferă câte un milion de dolari în fiecare zi americanilor care semnează o petiție pro-Trump

de Redacția Jurnalul    |   

Elon Musk a anunțat că un grup pe care l-a înființat va oferi câte un milion de dolari în fiecare zi americanilor care semnează o petiție pro-Trump. Premiul va fi oferit prin tragere la sorți, până în ziua alegerilor prezidențiale. Musk este un susținător al lui Donald Trump.

America PAC va acorda un milion de dolari în fiecare zi unei persoane care votează petiția, a anunțat Elon Musk, sâmbătă, în Pennsylvania. Petiția sprijină „primul și al doilea amendament din Constituția SUA care garantează libertatea de exprimare și dreptul de a purta arme”.

„Ne dorim cu adevărat să facem astfel încât mulți oameni să semneze această petiție, așa că am o surpriză pentru voi. Aceasta este că vom acorda aleatoriu un milion de dolari persoanelor care au semnat petiția. În fiecare zi, până la alegeri”, a declarat Elon Musk, potrivit Fox Business.

Primul premiu de un milion de dolari a fost acordat lui John Dreher, care s-a declarat drept un „mare fan” al lui Musk.

America PAC și-a propus ca un milion de alegători din Pennsylvania și din celelalte state care pot decide rezultatul alegerilor prezidențiale, precum Georgia, Nevada, Arizona, Michigan, Wisconsin și Carolina de Nord, să semneze petiția până pe 21 octombrie.

America PAC este un un comitet politic de acțiune creat de Elon Musk cu sprijinul unui număr de oameni de afaceri influenți din domeniul tehnologiei pentru a sprijini campania prezidențială a lui Donald Trump.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri