Jurnalul.ro Ştiri Locale Escrocherii în lanț la Botoșani; o mamă și o pensionară, convinse să plătescă pentru servicii fictive

Escrocherii în lanț la Botoșani; o mamă și o pensionară, convinse să plătescă pentru servicii fictive

O botoșăneancă a fost păcălită de o așa-zisă firmă de casting, care s-a angajat ca fiica ei să papară în paginile unei reviste în schimbul unei taxe de 100 lei și semnării unui contract pentru care va trebui să achite rate până la 500 lei.

Escrocii au acostat săptămâna trecută femeia care era împreună cu fetița de șase ani, în zona Pieții centrale a municipiului Botoșani și dusă într-o clădire de pe Calea Națională.

A plătit pe loc taxa de 100 lei și i s-a spus că trebuie să achite rate lunare pentru ca fetița să apară în revistă. A primit și contractul, însă și-a dat seama acasă că a fost păcălită iar acum se teme ca fiica ei să nu pățească ceva, infractorii având și numărul de telefon al femeii.

Și o pensionară a căzut în plasa escrocilor tot săptămâna trecută. A achitata aceeași taxă de 100 lei după ce a semnat un contract, cu promisiunea ca va fi aranjata ca in reviste. Acest lucru nu s-a întâmplat, iar femeia de 61 de ani a depus plângere la Poliție.

Sursa: botosaninews.ro

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri