Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Exerciții faciale: O alternativă naturală la acidul hialuronic pentru mărirea buzelor

Exerciții faciale: O alternativă naturală la acidul hialuronic pentru mărirea buzelor

de Redacția Jurnalul    |   

Tot mai multe femei recurg la acidul hialuronic pentru a-și mări buzele, dar acest tratament poate provoca efecte adverse și deformări faciale dacă nu este administrat corect de un specialist. Cristina Oboroc, expert în face fitness, oferă o soluție alternativă: exercițiile faciale.

Invitată în emisiunea "iThink" cu Iusti Fudulu de la Antena 3 CNN, Cristina Oboroc a explicat că buzele pot fi mărite în mod natural prin exerciții faciale. Ea a subliniat că rezultatele devin vizibile după doar câteva săptămâni, dar a avertizat că nu se pot obține măriri exagerate, deoarece mușchiul orbicular al buzelor funcționează similar cu cel al ochilor și tinde să se micșoreze în timp.

„Există exerciții care ajută la mărirea buzelor fără acid hialuronic, dar nu putem obține o mărire de trei ori mai mare. Mușchiul buzei, prin relaxare, poate contribui la mărirea buzelor", a explicat Oboroc. Ea a adăugat că exercițiile faciale pot mări și ochii și pot reduce gușa, cu rezultate vizibile în doar două-trei săptămâni.

„Mușchiul ce face? Închide și deschide.

Asta este funcția lui. Efectuând de multe ori această funcție, ochii sau buzele devin din ce în ce mai mici, și atunci și noi trebuie să lucrăm cu mușchi respectivi.

Atâta timp cat noi avem mușchi în corp, putem schimba ceva. Dacă mușchii au murit, nimic nu se mai poate face”, a mai spus Cristina Oboroc în exclusivitate în emisiunea iThink cu Iusti Fudulu de la Antena 3 CNN. 

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri