Jurnalul.ro Ştiri Externe Șoc! Expert britanic în crocodili, condamnat la închisoare în Australia pentru abuz sexual asupra câinilor

Șoc! Expert britanic în crocodili, condamnat la închisoare în Australia pentru abuz sexual asupra câinilor

de Redacția Jurnalul    |   

Un renumit expert britanic în crocodili a fost condamnat la închisoare în Australia pentru abuz sexual asupra câinilor. El a recunoscut că a abuzat sexual zeci de animale. Cazul a stârnit dezbateri în Australia.

Adam Britton, un zoolog de top care a lucrat la producții BBC și National Geographic, a pledat vinovat pentru 56 de acuzații legate de bestialitate și cruzime împotriva animalelor, potrivit BBC.În proces au fost judecate și patru cazuri de abuzuri asupra unor copii.

Curtea Supremă a Teritoriului de Nord a judecat cazul bărbatului de 53 de ani. Acesta a înregistrat momentele când tortura animalele și apoi a distribuit imaginile în mediul online. Ani de zile, abuzurile au trecut neobservate până când a fost găsit un indiciu într-unul dintre videoclipurile sale. Britton a fost arestat în aprilie 2022. În timpul procesului au fost analizate filmările, iar judecătorul i-a avertizat uneori pe oameni să părăsească sala de judecată deoarece imaginile sunt terifiante.

„Depravarea ta se încadrează în afara oricărei concepții umane obișnuite”, i-a spus judecătorul șef Michael Grant lui Britton, potrivit Australian Associated Press.

Avocatul lui Britton a susținut că infracțiunea sa a fost determinată de o tulburare rară care provoacă interese sexuale intense, atipice. Britton ar putea fi eligibil pentru eliberare condiționată în aprilie 2028. Judecătorul i-a interzis să dețină orice animal pentru tot restul vieții.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri