Jurnalul.ro Ştiri Externe UPDATE Explozie într-o mină de cărbune din Iran. Peste 50 de oameni au murit. Alte zeci de persoane sunt rănite și dispărute

UPDATE Explozie într-o mină de cărbune din Iran. Peste 50 de oameni au murit. Alte zeci de persoane sunt rănite și dispărute

de Redacția Jurnalul    |   

Zeci de oameni au murit în urma exploziei din mina de cărbune din Iran. Autoritățile au actualizat bilanțul victimelor și anunță că numărul deceselor a trecut de 50. De asemenea, multe persoane sunt dispărute și rănite.

Cel puțin 51 de persoane au fost ucise și 20 sunt rănite după ce o scurgere de metan a declanșat o explozie la o mină de cărbune din estul Iranului, anunță duminică presa iraniană de stat preluată de Sky News.

Se pare că alți 24 de mineri sunt prinși în interiorul minei din Tabas. Mina se află la aproximativ 860 de kilometri sud-est de capitala iraniană, Teheran.

Autoritățile au declanșat o amplă operațiune de căutare și salvare. Explozia s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică.

ȘTIRE INIȚIALĂ Zeci de mineri sunt blocați într-o mină de cărbune din Iran. În interior s-a produs o explozie care a făcut numeroase victime.

Autoritățile au declanșat o amplă operațiune de căutare și salvare.

O explozie produsă în noaptea de sâmbătă spre duminică într-o mină de cărbune din provincia Khorasan de Sud a ucis cel puțin 19 persoane și a rănit 17, a anunțat duminică televiziunea de stat din Iran, potrivit Reuters.

De asemenea, 30 de persoane sunt blocate în mină.

Accidentul a fost provocat de o explozie de gaze. În momentul exploziei, în mină se aflat 69 de oameni.

Subiecte în articol: explozie gaze mineri iran mina carbune
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri