Jurnalul.ro Ştiri Justitie Femeie din Capitală, înșelată cu 45.000 de lei prin metoda Accidentul

Femeie din Capitală, înșelată cu 45.000 de lei prin metoda Accidentul

O femeie din București a fost înșelată cu 45.000 de lei prin metoda Accidentul. Doi tineri, de 20 și 24 de ani, au sunat-o și i-au spus că nepoții ei urmează să fie operați după ce ar fi fost victimele unui accident rutier și i-au cerut bani.

Potrivit Poliției Capitalei, duminică, polițiștii au fost sesizați de o femeie, prin apel la 112, cu privire la faptul că ar fi fost victima unei înșelăciuni.

În aceeași zi, femeia ar fi fost sunată de o persoană care s-a recomandat a fi cadru medical și, sub pretextul că urmează să îi opereze pe nepoții săi care ar fi fost victimele unui accident rutier, i-ar fi solicitat persoanei vătămate o sumă de bani.

Ulterior, la domiciliul femeii s-a prezentat un bărbat, căruia victima i-a dat peste 45.000 de lei.

În urma cercetărilor, polițiștii au depistat, în doar câteva ore, în zona comiterii faptei, două persoane, un bărbat de 20 de ani și o femeie de 24 de ani, având asupra lor suma de 50.400 de lei, a cărei proveniență nu a putut fi justificată.

Cele două persoane au fost reținute pentru 24 de ore. Ulterior, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, iar femeia a fost plasată în control judiciar.

Prejudiciul, în valoare de 45.200 de lei, a fost recuperat, în integralitate.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înșelăciune și complicitate la înșelăciune.

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: metoda accidentul
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri