Jurnalul.ro Sport Fotbal international Francezul Franck Ribery mai vrea să joace un an sau doi

Francezul Franck Ribery mai vrea să joace un an sau doi

Franck Ribery, extrema franceză a echipei Bayern Munchen, care a anunţat că va părăsi gruparea din Bundesliga la finele sezonului, a afirmat că nu intenţionează să pună ghetele în cui, ci vrea să mai joace încă un an sau doi.
''Am câteva opţiuni dar este încă prea devreme pentru a le anunţa şi a spune unde voi fi sezonul viitor. Dar ceva va fi, asta cu siguranţă. Vreau să mai joc un an sau doi, apoi cu siguranţă voi reveni la Bayern Munchen'', a declarat marţi francezul, fără a oferi alte detalii.
Franck Ribery (36 ani) se va despărţi în această vară de echipa de fotbal Bayern Munchen, la care a evoluat în ultimii 12 ani, a anunţat luni campioana en titre a Germaniei, care va organiza un meci de adio în onoarea fostului internaţional francez şi a olandezului Arjen Roben, un alt "veteran" care va pleca de pe Allianz Arena la finalul acestui sezon.
"Atunci când am venit la Bayern mi s-a îndeplinit un vis. Despărţirea nu va fi uşoară, însă nu trebuie să uităm niciodată ceea ce am realizat împreună, cele peste 20 de trofee cucerite", a declarat Ribery.
Francezul, care a sosit la Bayern Munchen în vara anului 2007 de la formaţia Olympique Marseille, a disputat 422 de meciuri în tricoul bavarezilor, marcând 123 de goluri, ultimul dintre ele sâmbătă, în partida cu Hannover (scor 3-1). În acest meci şi-a făcut revenirea în echipă şi Arjen Robben, care nu mai evoluase din luna noiembrie, din cauza unei accidentări. 

AGERPRES

Subiecte în articol: franck ribery
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri