Jurnalul.ro Ştiri Justitie Trei fugari aduşi în ţară, printre care şi un turc condamnat la 12 ani de închisoare pentru trafic de droguri

Trei fugari aduşi în ţară, printre care şi un turc condamnat la 12 ani de închisoare pentru trafic de droguri

de Redacția Jurnalul    |   

Trei fugari condamnaţi au fost aduşi în ţară, printre care se află şi un cetăţean turc, care are de executat 12 ani de închisoare pentru trafic de droguri.

"Justiţia aplică pedepse drastice traficanţilor de droguri. 12 ani de închisoare pentru trafic de droguri de mare risc este condamnarea pe care a primit-o fugarul Coksirin Mehmet, cetăţean turc, de la instanţele din România. Acesta şi alţi trei membri ai unei reţele internaţionale de traficanţi de droguri. Aceştia au comis mai multe fapte penale prin care au ajutat la efectuarea unui transport de 58 kilograme de heroină din Turcia către Olanda. Drogurile de mare risc au fost capturate de autorităţi, iar membrii grupării infracţionale au fost condamnaţi de instanţele din România. Coksirin Mehmet a încercat să scape de executarea pedepsei, însă a fost prins şi adus ieri din Germania", a anunţat sâmbătă ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.



Poliţia Română a adus vineri în ţară două persoane cu mandate de executare a unor condamnări cu închisoarea



Astfel, a fost adus în ţară un bărbat de 36 de ani, din Bucureşti, urmărit internaţional pentru săvârşirea de infracţiuni rutiere. Acesta a fost adus din Germania, având de executat o pedeapsă de 2 ani şi 4 luni.

Totodată, un bărbat de 32 de ani, din Vrancea, a fost escortat din Marea Britanie, fiind urmărit internaţional pentru săvârşirea de infracţiuni rutiere. Are o condamnare de un an şi 4 luni.

AGERPRES

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri