Jurnalul.ro Ştiri Politică Gabriela Firea, primul mesaj după congresul PSD: „Nimic nu e pierdut!”

Gabriela Firea, primul mesaj după congresul PSD: „Nimic nu e pierdut!”

de Redacția Jurnalul    |   

Europarlamentarul Gabriela Firea a postat un prim mesaj după congresul de sâmbătă, în cadrul căruia nu a fost confirmată în funcția de prim-vicepreședinte. Ea postează un mesaj din învăţăturile părintelui Arsenie Papacioc, potrivit căruia „nimic nu e pierdut”

„Nimic nu e pierdut, atât timp cât credinţa este în picioare cât sufletul nu abdică şi capul se ridică din nou”, este citatul din părintele Arsenie Papacioc distribuit de Gabriela Firea.

La congresul PSD de sâmbătă Gabriela Firea nu a participat. Ea nu a fost confirmată ca prim-vicepreședinte al formațiunii, funcția fiind preluată de primarul Sectorului 4 al Capitalei, Daniel Băluță.

Ea rămâne preşedinta organizaţiei municipale Bucureşti. Purtătorul de cuvânt al PSD, senatorul Lucian Romașcanu, afirma că „este o chestiune despre care a discutat-o preşedintele PSD cu Gabriela Firea şi s-a ajuns la această formulă”.

„Gabriela Firea este un om de echipă şi a dovedit că este un om de echipă şi în momentele mai puţin plăcute pentru domnia sa din campania din primăvară”, a adăugat Romașcanu.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri