Jurnalul.ro Ştiri Politică Guvernul, măsuri pentru desfășurarea alegerilor: „Nu vrem să mai permitem situații inadmisibile!”

Guvernul, măsuri pentru desfășurarea alegerilor: „Nu vrem să mai permitem situații inadmisibile!”

de Redacția Jurnalul    |   

Nu vrem să mai permitem acele situații oribile, cum au fost la alegerile din iunie, generate mai ales de unii primarii din Capitală, afirmă premierul Marcel Ciolacu. Guvernul aprobă, joi, un set de măsuri pentru organizarea și desfășurarea în bune condiții a alegerilor prezidențiale și parlamentare.

„Aprobăm azi (joi - n.r.) și un set de măsuri pentru organizarea și desfășurarea în bune condiții a alegerilor prezidențiale din 24 noiembrie și 8 decembrie și a celor parlamentare, de pe 1 decembrie”, anunță Marcel Ciolacu.

El afirmă că Executivul a preluat „idei foarte bune” din partea unor ONG-uri importante, precum Expert Forum și Funky Citizens.

„Le mulțumesc pentru dialogul onest și eficient. Nu vrem să mai permitem acele situații inadmisibile, cum au fost la alegerile din iunie, generate mai ales de unii primarii din Capitală: i-au lăsat pe președinții de secții zile în șir în fața Birourilor Electorale de circumscripție pentru a finaliza predarea voturilor. Prin aceste noi decizii, ne asigurăm ca așa ceva nu se mai poate întâmpla”, încheie premierul.

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: alegeri Marcel Ciolacu
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri