Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 11 iulie. Leii se joaca prea mult cu banii

Horoscop 11 iulie. Leii se joaca prea mult cu banii

Horoscop 11 iulie BERBEC: Fie ca e o stare de depresie care te paste, fie ca e o problema de sanatate, nu de vitamine ai nevoie, ci de lumina care-ti invadeaza mintea si sufletul.

Horoscop 11 iulie TAUR: Lumea nu te intelege si te tine departe de miezul evenimentelor. Nu-i nimic, e pierderea lor, pentru ca tu ai avea o viziune diferita asupra lucrurilor.

Horoscop 11 iulie GEMENI: Joci un rol important in treburile unora. Si tu ai invatat de la altii ce e de facut in astfel de situatii, ca atare a venit vremea sa transmiti mai departe ce stii.

Horoscop 11 iulie RAC: Consideri ca ai facut tot ce se putea pentru a salva o situatie dificila, dar probabil cel mai intelept lucru pe care il poti face in acest moment e sa inchizi acel capitol.

Horoscop 11 iulie LEU: Nu te juca prea mult cu banii, avand impresia ca, oricat ai cheltui, se vor intoarce repede inapoi. Nu e chiar asa, ci risti dezechilibrarea bugetului propriu.

Horoscop 11 iulie FECIOARA: Cooperarea merge de minune azi in cuplu: cand unul conduce, celalalt urmeaza indeaproape, investind pasiune si incredere in deciziile liderului. 

Horoscop 11 iulie BALANTA: Ceea ce cladesti acum prinde contur din ce in ce mai bine. Nu te opri din elan, lasa-te condus de acest chef fantastic de reusita, pentru ca esti pe drumul cel bun.

Horoscop 11 iulie SCORPION: Accepti o noutate aparuta ca din senin, dar care suna excelent! Chiar daca e cu totul altceva decat aveai in plan pentru astazi, e buna schimbarea de directie.

Horoscop 11 iulie SAGETATOR: Uneori, visele nu se implinesc atunci cand vrei tu, nici cat ai bate din palme. Poate ce primesti in schimb, nu-ti convine, dar il poti folosi cu succes.


Horoscop 11 iulie CAPRICORN: Priveste cu mai mult curaj spre trecut, imbla in sipetul de amintiri, scoate la lumina experiente de viata ce pot fi acum altuia de folos si impartaseste-i-le!

Horoscop 11 iulie VARSATOR: Esti mult mai atras de spiritualitate, ai o conexiune mai speciala cu cele sfinte acum, de aceea vrei sa te apleci prioritar asupra acestor nevoi profunde.

Horoscop 11 iulie PESTI: Nu faci niciun pas mai departe in proiectele in derulare, dar meriti si tu o pauza, ca sa-ti aduci aminte de placerile tale personale, de ceva ce-ti incanta inima.


www.acvaria.com

Subiecte în articol: horoscop 11 iulie horoscop
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri