Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 5 august 2018. Taurii vor raspunde agresiv la orice afront

Horoscop 5 august 2018. Taurii vor raspunde agresiv la orice afront

Horoscop 5 august LEU: Poate ca esti o uneori mai prudent, dar sunt momente in care e nevoie de mai multa flexibilitate. Nu te tine cu dintii de o idee sau stare de lucruri!

Horoscop 5 august FECIOARA: Nu ti-e dat sa primesti un anumit lucru sau poate nu e bun pentru ceea ce va urma in viata ta. Mai bine asteapta altceva in schimbul acelei eventuale pierderi.

Horoscop 5 august BALANTA: Iubirea cere de multe ori renuntari si compromisuri, dand astfel dovada de o capacitate mai mare de adaptare la realitate. Nu ridica deci stacheta prea sus.

Horoscop 5 august SCORPION: Vestile care vin de la lume te cam intristeaza si pui suflet problemele altora. Devii o ureche buna de ascultat si un umar bun de plans pentru altii.

Horoscop 5 august SAGETATOR: Ai asteptat multa vreme acest eveniment pe care il privesti ca pe un miracol. Esti atat de aproape de el, incat aproape ca il poti atinge!

Horoscop 5 august CAPRICORN: Nu te astepta ca ajutorul unora sa vina in lumini stralucitoare. Uneori cel mai bun sfat poate fi si cel mai banal cuvant care ti se adreseaza.

Horoscop 5 august VARSATOR: Peste tot auzi doar vesti care nu-ti convin si esti mai tot timpul bosumflat. Daca ai lupta un pic cu aceasta stare negativa, ai incepe sa vezi si partea buna!

Horoscop 5 august PESTI: Esti nerabdator sa ajungi mai repede la un anumit moment de care ti-ai legat cele mai mari sperante. Simti ca insusi destinul isi lasa amprenta pe acel eveniment!

Horoscop 5 august BERBEC: Ai sperat mult de la un eveniment spre care ti-ai canalizat toata energia si, cand colo, rezultatele sunt mult sub asteptari. la cat de mult ai muncit, ai fi dorit altceva.

Horoscop 5 august TAUR: Stresul s-a acumulat si ai tendinta de a raspunde agresiv la orice afront. Daca amicii tai trec prin momente dificile, nu mai veni si tu cu nervi si critici odata in plus.

Horoscop 5 august GEMENI: Esti cam neglijent cu banii si esti gata sa inchei tranzactii cu un mare factor de risc. Atitudinea usuratica pe care o abordezi in afaceri poate genera erori.

Horoscop 5 august RAC: Felul in care te apreciezi pe tine insuti depinde de comportamentul celor din jur fata de tine. Daca lumea te priveste cu bucurie, te simti bine in pielea ta.

 

www.acvaria.com

 

Subiecte în articol: Horoscop 5 august horoscop
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri