Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 6 iunie. Balantele vor face cheltuieli peste masura

Horoscop 6 iunie. Balantele vor face cheltuieli peste masura

Horoscop 6 iunie. Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de miercuri.

Horoscop 6 iunie BERBEC: Tu ai o anumita viziune asupra evenimentelor, or cei din jur au mari indoieli cu privire la stilul tau de a aprecia situatia, deci te poti astepta la controverse.

Horoscop 6 iunie TAUR: E atat de simplu sa transformi o figura posomorata intr-una luminoasa cu un singur gest. Foloseste-te de sansa aceasta cu generozitate si ziua va deveni minunata.

Horoscop 6 iunie GEMENI: Uneori e nevoie si de compromisuri, fara sa le pui la suflet si fara sa le transformi in motiv de depresie. Esti constient ca, de dragul altora, iti mai calci si pe mandrie.

Horoscop 6 iunie RAC: Chiar daca unii au uitat de bune maniere si de amabilitate, nu pica si tu in aceeasi capcana, pentru ca tu mai ai resurse imense de bunatate si generozitate.

Horoscop 6 iunie LEU: Astepti de undeva un declic pentru a porni pe calea prosperitatii, iar sfatul poate veni sub tot felul de forme, totul e sa fii tu atent la semnale: un sfat, un vis, un pont, o idee.

Horoscop 6 iunie FECIOARA: Nu ajunge doar sa faci declaratii de dragoste din vorbe mestesugite, ci sa si demonstrezi celui drag ce simti pentru el. Este momentul ideal pentru a sta de vorba.

Horoscop 6 iunie BALANTA: Nu cheltui peste masura! Atractia spre obiecte costisitoare poate fi riscanta, deci, daca nu faci cumparaturi inutile, vei depasi cu bine blocaj financiar de azi.

Horoscop 6 iunie SCORPION: E frumos sa traiesti intr-un basm frumos, cu printi calare pe cal alb, dar inainte de a te lasa purtat in poveste, incearca sa lupti cu iluzia care se lasa peste tine.

Horoscop 6 iunie SAGETATOR: Fii sigur de reusita ta, nu te indoi nicio clipa ca nu te-ai indrepta spre o victorie, si apuca-te serios de munca! Nu ajungi usor la roadele visate.

Horoscop 6 iunie CAPRICORN: Seful te trimite in delegatie de urgenta si pleci, cumva, cu inima impovarata. Nu ai nicio placere pe parcursul deplasarii, dar nu trebuie sa devii obsedat de hopuri.

Horoscop 6 iunie VARSATOR: Esti tot mai aproape de finalul unei actiuni, dar nu esti multumit de rezultate. Iti pierzi interesul pentru scopul propus si esti in pragul unui abandon. Nu renunta!

Horoscop 6 iunie PESTI: Odihna de care ai parte e binevenita, pentru ca iti ofera starea perfecta pentru a te detasa de toate. Ai mai mult timp pentru tine insuti, pentru a te gandi la rece.

www.acvaria.com 

Subiecte în articol: horoscop 6 iunie horoscop
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri