Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de vară. Câte un alter ego pentru fiecare semn zodiacal

Horoscop de vară. Câte un alter ego pentru fiecare semn zodiacal

Elite Daily a înglobat alter egourile specifice fiecărei zodii pe timp de vară. Apariția acestora are legătură cu seznul Gemenilor, cărora le datorăm posibilitatea de a ne schimba personalitatea, astfel încât să avem parte de varietate.

Berbec: Copilul 

Ești mai sensibil decât în mod normal pe timp de vară. Vrei să stai cât mai mult timp acasă, pentru a putea petrece timp de calitate cu tine și cu oamenii importanți din viața ta.

Taur: Bârfitorul

Simț nevoia să stai cu prietenii și să discutați despre tot ce vă trece prin cap, inclusiv despre acele persoane pe care nu le simpatizați.

Gemeni: Obsedatul de cumpărături

În această vară îți dai frâu liber dorinței de a face cumpărături. Ești într-o misiune în această vară și să spunem doar că prietenii știu unde să te găsească.

Rac: Confidentul

Ești gata să fii alături de toate persoanele importante din viața ta, pregătit tot timpul cu un sfat care o să le rezolve problemele.

Leu: Antisocialul

Petreci mult timp cu tine și faci tot ce îți stă în putință să te relaxezi. Te-ai săturat de toată agitația din jurul tău, așa că pui punct interacțiunilor.

Fecioară: Sociabilul

Vrei să cunoști cât mai mulți oameni noi, așa că participi la toate evenimentele sociale la care poți și interacționezi cu toată lumea.

Balanță: Șeful

Ai energia necesară pentru a pune lucrurile în mișcare, așa că preiei cârma. Obiectivul tău este să duci la bun sfârșit toate proiectele care îți ies în cale.

Scorpion: Spontanul

Simți nevoia de adrenalină, așa că în această vară o să-ți asumi riscuri fără să te gândești vreo secundă la consecințe. Te bucuri din plin de vară.

Săgetător: Atrăgătorul

Vara vine cu intensitate, iar tu îți scoți la înaintare atitudinea sexy. În această vară reușești să atragi toate privirile.

Capricorn: Diplomatul care empatizează

Vara aceasta este despre persoanele importante din viața ta. Începi să îi asculți mai mult pe cei din jur și empatizezi mai mult cu problemele acestora.

Vărsător: Voluntarul

Faci cât de mult voluntariat poți, fie că e vorba de o organizație sau singur atunci când vine vorba de a-i ajuta pe cei din jurul tău.

Pești: Îndrăznețul

Te simți creativi și ești gata să-ți lași liber artistul din interior. Ai curajul de a fi tu însuți indiferent de context.

 

Subiecte în articol: horoscop vară alter ego
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri