Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii care vor experimenta noroc karmic în iulie

3 zodii care vor experimenta noroc karmic în iulie

de Vali Deaconescu    |   

Cu toții ne dorim puțin noroc, nu-i așa? Este acel impuls mic care înclină balanța în favoarea noastră, fără să fie nevoie să ne străduim prea mult. Adevărul este că norocul nu este atât de accidental pe cât pare. Norocul karmic, în special, atrage acea energie minunată prin faptele bune pe care le facem pentru lume.

Deși toți am putea folosi un pic de karma pentru a ne stimula expansiunea, aceste trei semne zodiacale vor fi deosebit de conectate la norocul lor karmic în luna iulie. Această lună de vară este momentul tău să arăți universului exact ce fel de persoană ești – și să primești ce meriți în schimb.

Gemeni

Vara este timpul tău să strălucești. Pe măsură ce vremea se încălzește și soarele iese în forță, vei simți mai multă energie decât ai avut tot anul. Deși de obicei îți petreci verile făcând lucruri distractive și distrându-te, nu uita să răspândești din acea energie caldă și către ceilalți. Cu cât atingi mai multe vieți în mod pozitiv, cu atât mai mult noroc karmic vei atrage. Fiind o prezență bună pentru cei din jurul tău, vei manifesta lucruri mai bune în viața ta.

Leu

Acesta este timpul tău să strălucești. De ce? Pentru că intrăm în sezonul Leului în această lună. Trecând de la sezonul Racului la sezonul Leului, păstrăm emoționalitatea acestor două semne, dar trecem de la adâncurile apoase la focurile înflăcărate. Pe măsură ce te apropii de ziua ta de naștere, amintește-ți să împărtășești din energia ta sassy și înflăcărată cu cei din jurul tău. Nu lupta doar pentru tine, ci și pentru ceilalți. Cu cât poți apăra mai multe persoane, cu atât mai mult noroc karmic vei atrage.

Scorpion

Norocul tău karmic va veni dintr-un loc mai liniștit în această lună. În timp ce alții fac un spectacol din a ajuta oamenii, tu preferi să îți păstrezi altruismul pentru tine. În schimb, vei face mici gesturi pentru a înveseli ziua cuiva, fără ca ei să știe. Sau, dacă observă, vei insista că nu trebuie să-ți mulțumească și vei dispărea înainte să poată încerca. În iulie, toată această muncă bună va culmina într-un noroc karmic spectaculos, potrivit Collective World.

Subiecte în articol: karma horoscop
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri