Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 14-20 octombrie 2024. Berbecii sunt energici. Leii fac schimbări. Berbecii preiau conducerea

Horoscop săptămânal, 14-20 octombrie 2024. Berbecii sunt energici. Leii fac schimbări. Berbecii preiau conducerea

de Moira Dună    |   

Mercur intră în Scorpion. Soarele din Balanță face trigon cu Jupiter în Gemeni. Venus din Scorpion face opoziție cu Uranus din Taur.

Berbec

Energie

Ești ambițios și ai puterea de a face lucrurile să se întâmple. Cu toate acestea, s-ar putea să nu fii sigur unde canalizezi această energie. Este ca și cum ai avea cea mai rapidă mașină de pe pământ, dar nu știi pe ce drum să o iei. Cu toate acestea, ar fi o risipă de energie să nu mergi undeva. Alege orice proiect și vei progresa.

Ești foarte deschis. Vocea ta poate fi auzită la o întâlnire, pe rețelele de socializare sau chiar într-o cafenea. Sunteți gata să ții un discurs. 

Taur

Renunțare

Ai putea împinge un tren înainte cu hotărârea ta, așa că este posibil să faci progrese. Dar dacă ești într-o rutină, s-ar putea să te adâncești un pic mai adânc.

Nu-ți mai place ceva ce ți-a plăcut de ani de zile. Lucrurile vechi par plictisitoare și depășite. S-ar putea să nu fii sigur încă ce va înlocui acest lucru vechi (fie că este vorba despre cariera ta sau despre o nouă aromă de înghețată). Renunți la ceea ce nu te mai interesează.

Gemeni

Putere

Lucrezi la un proiect creativ personal. Toate celelalte obligații și lucruri pe care oamenii încearcă să te convingă să le faci se simt ca întreruperi. Ești înconjurat de oameni care vor să te întorci.

Te simți puțin rebel. Vrei să ieși din rutină și să te retragi din obligațiile zilei tale. Primul gând este să-ți distrugi lista de lucruri de făcut.

Rac

Magie

Voința ta este mai puternică decât de obicei. Este ca un râu repezit pe care nimic nu-l poate încetini mult timp, dar acum s-ar putea să fii ca o mamă ursoaică, care îi protejează agresiv pe cei pe care îi iubește. S-ar putea să te ridici pentru a apăra un membru al familiei sau un prieten.

O prietenie ar putea lua o turnură surprinzătoare. S-ar putea să înceapă cu o îmbrățișare mai lungă, un sărut pe obraz sau o altă dovadă de afecțiune, și apoi pasiunea s-ar putea aprinde. Sau poate întâlnești un străin pe care simți că l-ai cunoscut toată viața.

Leu

Schimbare

Ești mai hotărât decât de obicei. În loc să împingi o stâncă pe un deal mare, acum ai puterea de a ridica acea piatră și de a o arunca peste deal. Este timpul să faci ceva grozav, cum ar fi să începi o afacere sau să ceri o promovare.

Schimbările în locul tău de muncă ar putea reverbera acasă. S-ar putea să se schimbe orele de lucru. Sau dacă lucrezi de acasă, s-ar putea să fie nevoie să mergi mai des la birou. Dacă deții o afacere acasă, interesele tale s-ar putea extinde.

Fecioară

Manifestare

Într-o lume cu un milion de lucruri de făcut, treci cu viteză printtre sarcini. Bifezi lucrurile din lista ta cu viteza fulgerului. S-ar putea să te simți mai productiv  decât te-ai simțit în ultimele câteva luni. 

Dacă ești la școală, s-ar putea să faci unele modificări în programul tău de clasă. Dacă predai, ai putea înlocui pe cineva. Dar dacă nu ai un termen limită structurat, s-ar putea să te plictisești de toate și să nu vrei să studiezi deloc.

Balanță

Acuzație

Preiei conducerea. Nu ești doar la cârma, ci conduci întreaga armată. Toată lumea te ascultă (cel puțin toți oamenii care contează), așa că este timpul să fii hotărât. Alege o direcție și vei avea sprijin atunci când ai nevoie.

O achiziție neașteptată îți poate distruge finanțele. O achiziție impulsivă îți poate arunca în aer bugetul. Fii atent la vânzătorii care vorbesc înțelept și la ofertele tentante. 

Scorpion

Forță

Încrederea și popularitatea ta cresc. Acest lucru îți poate deschide noi uși. Nu ezita să ceri ce vrei sau să treci prin una dintre acele uși. Acest lucru este valabil mai ales dacă ai de-a face cu împrumuturi, ipoteci, clădiri și construcții sau investiții.

Ai putea căuta să-ți condimentezi relația. Vrei câteva jocuri în spatele ușilor închise sau să ieși în locuri noi pentru a încerca să dansezi sau la karaoke. Te distrezi mai mult în relația ta.

Săgetător

Progres

Ești gata să decolezi, indiferent cât costă. Vrei să te eliberezi de rutină, să renunți la sarcini și să vezi ceva nou în lume. Nu te certa cu tine însuți. Urmează-ți fericirea.

O mică informație ar putea schimba modul în care faci lucrurile. Aceste date pot proveni dintr-un studiu științific, un expert de încredere sau un videoclip aleatoriu. Ete foarte probabil să ai un progres.

Capricorn

Performanță

Deși ești în mod natural performant, există câteva zile în care simți că ai putea conduce lumea. Acum ești la comandă și poți lua decizii ca un rege. Fii hotărât și certitudinea îi vei inspira pe cei din jur.

O întâlnire spontană cu un prieten ar putea aduce atât inspirație, cât și încântare. Acest individ vede lucrurile diferit, are o perspectivă exterioară și este dispus să-și împărtășească gândurile. Ar putea răspunde la o enigmă cu care te-ai luptat. Abordarea lui ar putea fi soluția pe care o cauți.

Vărsător

Bucurie

Poți fi concentrat și te îndrepti într-o direcție până când pivotezi brusc, uimind peste tot în jurul tău. S-ar putea să faci o astfel de schimbare. Ceea ce a fost ieri absolut pare opțional astăzi. S-ar putea să ajungi la o bifurcație a drumului și să alegi o nouă cale.

Unele schimbări la locul de muncă îți pot aduce beneficii neașteptate. Ar putea exista o schimbare în management sau echipe. Ar putea exista noi proceduri, sisteme informatice sau furnizori. Lucrurile la locul de muncă ar putea deveni mult mai ușoare.

Pești

Decizii

Îți place să mergi cu fluxul, dar astăzi ești hotărât. Nu vrei să faci compromisuri. Nu vrei să negociezi. Și, cu siguranță, nu vrei să aștepți. Ai voința de a face ceea ce îți dorești.

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, poți primi o invitație pentru un interviu sau chiar o ofertă. S-ar putea să vezi o postare de locuri de muncă pentru care ești interesat să aplici. S-ar putea să existe o nouă oportunitate la locul de muncă care se potrivește abilităților tale, notează astrology.com.

Subiecte în articol: horoscop saptamanal
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri