Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 17 - 23 august 2020, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o săptămână care pune accent pe popularitate

Horoscop săptămânal 17 - 23 august 2020, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o săptămână care pune accent pe popularitate

Camelia Pătrășcanu a prezentat la Antena 3 previziunile astrologice pentru perioada 17 - 23 august 2020.

 

Balanță - săptămâna aduce luni, marți și miercuri foarte multe întâlniri sau dispoziție socială, chiar mondenă. Vor să își cumpere lucruri, le face plăcere să fie în compania oamenilor. Miercuri și joi sunt concentrate mai mult la muncă iar în weekend au nevoi speciale, emoționale dar nu e nimeni acolo care să le ajute. 

Scorpion - o săptămână în forță, au multe lucruri de făcut și cele mai bune aspecte sunt în prima parte a săptămânii. Știu ce vor și cum să pună problema, învașă din greșeli. Miercuri și joi e bine să fie receptivi la sfaturi iar în weekend trebuie să aibă grijă la sănătate. 

Săgetător - săptămâna aduce victoriii morale, dau sfaturi bune luni, marți și miercuri, sunt apreciați pentru înțelepciunea lor. Miercuri și joi lucrează cu spor și sunt apreciați, câștigă și bani. În weekend atenție la prietenii nu foarte prieteni, îi îndemnă la excese și cheltuie mulți bani cu oameni cu care nu ar fi foarte bine să iasă. 

Horoscop săptămânal  17 - 23 august 2020

Capricorn - săptămâna aduce interes și schimbări datorită unei alte persoane, poate fi partenerul de viață iar capricornii trebuie să țină pasul, să se adapteze. Pentru miercuri si joi, zilele sunt frumoase cu vești bune, fie de la șefi sau autorități. E bine să nu decidă numai după mintea lor. Pe weekend e bine să fie atenți la pretențile lor, nu sunt persoane care să le satisfacă. Dispute cu partenerul de viață dacă o țin pe a lor. 

Vărsător - săptămâna pune accent pe popularitate, întâlniri fumoase și sociale, sunt într-o formă bună luni, marți și miercuri. Atenție la colaborări noi, au nevoie de un specialist pentru a rezolva o problemă. În weekend e posibilă o călătorie dar atmosfera nu este foarte bună. 

Pești - muncă multă luni, marți și miercuri, dar cu mult spor mai ales într-un proiect original. E bine să își lase intuiția să funcționeze. Miercuri și joi au zile foarte bune și foarte sociale. Tensuni însă în weekend mai ales dacă partenerul de viață le face reproșuri.

 

Citește aici horoscopul integral

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri