Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 21 - 27 august 2023. Berbecii găsesc o nouă cale să-și îndeplinească visele. Săgetătorii au o oportunitate în carieră

Horoscop săptămânal, 21 - 27 august 2023. Berbecii găsesc o nouă cale să-și îndeplinească visele. Săgetătorii au o oportunitate în carieră

de Redacția Jurnalul    |   

Soarele face inconjuncție cu Neptun din Pești și intră în zodia de pământ a Fecioarei. Războinicul Marte din Fecioară face inconjuncție cu Nodul Nord din Berbec.

Berbec

Rută alternativă către obiectivul tău

S-ar putea să fii extrem de creativ dar îți dorești ca lucrurile să meargă bine. Laa primul indiciu de dificultate sau de a nu obține rezultatele dorite, ai putea fi tentat să renunți cu totul. Nu folosi o provocare ca un semn că ar trebui să te oprești.

Dacă drumul din față este blocat, este timpul să merci pe o altă cale. S-ar putea să ți se spună că trebuie să intri pe ușa din față sau prin alte mijloace convenționale, dar este timpul să iei în considerare că există și alte drumuri de acces.

Taur

Un parteneriat se poate îmbunătăți

S-ar putea să fii entuziasmat de finalizarea unui proiect de casă, până când ajungi într-un punct în care îți dai seama că nu ai suficiente materiale sau că ceva îți lipsește, și totul se oprește. Ia-ți notițe despre locul în care ai rămas, astfel încât să poți sări înapoi odată ce obții ceea ce ai nevoie.

S-ar putea să urmărești pe cineva de care te-ai îndrăgostit, dar nu sunt sentimente reciproce, cel puțin nu așa cum îți dorești. Este important să ai o conversație deschisă despre ceea ce dorești și despre ceea ce vrea celălalt. Încearcă să stai cu iubita ta de vorbă.

Gemeni

Jackpot

Ar putea exista unele provocări de comunicar. Ar putea fi evidente, cum ar fi întâlnirea cu cineva care nu vorbește engleza sau abilitățile tale de maghiară sunt insuficiente. Se poate manifesta, de asemenea, ca e-mailuri deranjate, texte incoerente și alte probleme de comunicare.

Există mai multe căi pentru atingerea unui scop. Dacă vreisă deții o casă sau să te muți într-un loc nou, s-ar putea să descoperi o modalitate alternativă de a ajunge acolo. Ar putea fi un program finanțat de guvern sau mătușa ta ți-ar putea oferi un teren.

Rac

Poți obține ceea ce dorești

Uneori, soluția la o problemă fizică sau materială constă într-o abordare spirituală. Astăzi, îți poți activa capacitatea de a atrage bani prin rugăciune, meditație sau vizualizare. Este o zi bună pentru a practica magia banilor.

S-ar putea să semnezi un acord sau să trimiți o cerere pentru ceva ce îți dorești. Acest aspect servește ca un memento că există mai multe căi pentru a obține ceea ce îți dorești. Dacă un contract sau oferta de la cealaltă parte nu se aliniază cu așteptările tale ia în considerare că ar putea exista o altă cale. 

Leu

Împlinire

Cineva te poate percepe ca fiind mai de succes decât crezi că ești. S-ar putea să crezi că ești un impostor, dar acesta nu este un motiv să te abții. Cineva ți-ar putea deschide o ușă în funcție de impresia pe care o are despre tine.

Deși vrei să ai progrese în fiecare zi, calea de urmat ar putea fi blocată. Nu este momentul să te descurajezi sau să te concentrezi pe neplăceri. În schimb, consideră un semnal pentru a explora diferite rute și ia în considerare opțiuni alternative.

Fecioară

Salt înainte

Adevărata intuiție sugerează adesea să faci ceva ce nu vrei neapărat să faci. Dacă mintea ta oferă doar sugestii ușoare și distractive, probabil că acesta este ego-ul tău.

Încrederea vine odată cu exercițiul, iar a aștepta să te simți încrezător înainte de a lua măsuri este o abordare greșită. Vei avea parte de incertitudine.

Balanță

Muzica Universului

Un prieten ți-ar putea sugera să mergi într-o nouă direcție, dar ai putea ezita. Ia în considerare că acesta ar putea fi un mesaj din Univers.

S-ar putea să simți o conexiune extraordinară cu partenerul tău. Cu toate acestea, s-ar putea să nu experimentați același nivel de conexiune. Poți confirma și discuta despre sentimentele tale cu persoana iubită.

Scorpion

Extinde-ți limitele

ii precaut la ceva care pare a fi un lucru sigur. Deși s-ar putea să fii entuziasmat acum, ar putea exista denivelări în drumul de urmat, în special în ceea ce privește cariera sau afacerea ta. Menține-ți abordarea sceptică obișnuită și vei naviga bine.

Unul dintre prietenii tăi s-ar putea aventura într-o direcție cu totul nouă, stârnind câteva idei interesante în tine. Faptul că încalcă normele și întind limitele îți captează interesul.

Săgetător

Oportunitate de carieră

S-ar putea să pornești într-o excursie de ultim moment înainte de începerea școlii ori unul dintre copiii tăi merge la facultate. Dorința este puternică de a fi pe drum și de a simți vântul în față și soarele pe spate.

S-ar putea să te plictisești de jobul tău actual și să cauți ceva mai provocator. Dacă astfel de oportunități nu sunt disponibile în locul de muncă actual, ia în considerare începerea unei afaceri secundare sau un hobby într-o direcție profesională.

Capricorn

Alegerea este a ta

S-ar putea să te trezești într-o situație în care crezi că altcineva deține puterea, dar în realitate puterea se află în tine. Este o zi pentru a-ți schimba perspectiva. Gândește-te dacă puterea ar fi a ta, ce ai vrea să faci?

S-ar putea să ai de-a face cu chestiuni legate de învățământul superior, cum ar fi rezolvarea programelor și aranjamentelor de cazare. Ar putea implica ajutarea copiilor să adune cărți și rechizite pentru noul semestru. În plus, este posibil să ai un curs legat de muncă care trebuie finalizat într-un interval de timp scurt.

Vărsător

Descoperire importantă

Este important să discuți cu partenerul despre o întâlnire romantică perfectă. Profită de ocazie pentru a-ți exprima preferințele și pentru a descoperi fanteziile. S-ar putea să găsiți mai multe puncte comune decât v-ați imaginat.

A explora cum să faci bani cu resursele tale financiare este o activitate care merită. Cu toate acestea, ai grijă să nu te pierzi într-o mare copleșitoare de informații. Astăzi, s-ar putea să dai peste un expert financiar sau altcineva care îți poate deschide noi uși.

Pești

Parteneriate

Cineva v-ar putea prezenta o nouă practică sau tehnică de sănătate pe care nu ai încercat-o niciodată până acum, cum ar fi extragerea uleiului sau sărurile celulare. Curiozitatea ta naturală te determină să explorezi și să îmbrățișezi noi experiențe legate de bunăstarea ta.

Tu și partenerul tău aveți ocazia să vă aliniați planurile de viitor. S-ar putea să fie necesare ajustări din ambele părți, dar pe măsură ce navigați împreună în aceeași direcție, puteți face progrese semnificative și vă puteți consolida relația.

Subiecte în articol: horoscop saptamanal
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri