Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 21-27 octombrie 2024. Berbecii sunt încrezători. Racii rezolvă o problemă dificilă. Vărsătorii semnează un contract

Horoscop săptămânal, 21-27 octombrie 2024. Berbecii sunt încrezători. Racii rezolvă o problemă dificilă. Vărsătorii semnează un contract

de Moira Dună    |   

Soarele din Scorpion face inconjuncție cu Neptun din Pești. Mercur din Scorpion face trigon cu Saturn din Pești.

Berbec

Încredere

Fră să-ți dai seama, poți fi foarte rerceptic la sugestiile altora. S-ar putea să te trezești făcând ceva care este complet în afara caracterului tău doar pentru că ai văzut într-un film sau ai auzit în versurile unor cântece. Ai grijă la reacțiile inconștiente la ceea ce spun alții și la mesajele pe care le auzi.

Ai puteri bune de deducere astăzi, în special în ceea ce privește chestiunile practice privind investițiile, asigurările sau o sursă pasivă de venit. Este mai probabil să vezi clar avantajele și dezavantajele poziției tale financiare. De asemenea, s-ar putea să găseștio soluție dacă unele dintre resursele tale au fost limitate.

Taur

Model vechi

Ești tentat să te retragi din lume. Ai putea dori să iei o pauză sau să simți că nu vrei să te stresezi. Acesta este un moment bun pentru a picta, tricota, cânta sau asambla un puzzle pe masa din bucătărie.

Ești productiv și vei termina lista cu sarcini. Ești organizat și concentrat și ai o mare atenție la detalii.

Gemeni

Perspicacitate

Idealurile se combină cu ideile. S-ar putea să vezi lumea prin ochelari trandafirii și romantism acolo unde s-ar putea să nu fie. Să te gândești la asta poate fi distractiv, dar înainte de a spune ceva cu voce tare, așteaptă până când această energie trece. Vei obține o imagine mai clară mai târziu.

Poți identifica greșelile și găsești soluții cu viteza fulgerului. Aceasta este o zi bună pentru evidența contabilă sau editarea temelor școlare. Poți face experimente științifice, puteți efectua un audit sau poți negocia o afacere.

Rac

Puzzle

S-ar putea să transpiri din cauza unui proiect școlar sau să simți că ai probleme în a învăța ceva.  Este greu să te concentrezi și s-ar putea să te plictisești de întregul proces. Această energie este mai bună pentru a face ceva creativ, muzical sau spiritual. 

Ești gata să rezolvi o problemă, să dezvălui un mister sau să pui cap la cap un puzzle. Ai concentrarea și determinarea de a trece prin ceva dificil. Ai puterea de voință.

Leu

Ajutor

S-ar putea să te simți înclinat să salvezi pe cineva. Acum ai o mare simpatie pentru ceilalți și atragi oameni care cer ajutor. Va fi dificil să-i separi pe cei cu adevărat nevoiași de cei care joacă rolul victimei. Ești gata să-i ajuți pe cei neputincioși.

Această energie este excelentă pentru a negocia cu un proprietar, o companie ipotecară sau un bancher. Poți obține un împrumut cu dobândă scăzută, finanțare pentru o afacere sau mai multe avantaje la locul de muncă. Ești într-o poziție bună pentru a discuta cu șeful tău despre obținerea unei măriri de salariu. Ești hotărât și asta poate aduce o comoară.

Fecioară

Putere

Ai o mulțime de planuri și aspirații, dar nu și combustibilul de care ai nevoie pentru a le duce mai departe. S-ar putea să accepți o idee cu entuziasm doar pentru a fi distras de ceva complet fără legătură, pe care îl vezi pe telefon sau la televizor. O mai bună utilizare a acestei energii ar fi să meditezi în liniște.

Atenția ta pentru detalii nu mai este în top acum. Te popți concentra asupra a ceea ce trebuie făcut cu o precizie maximă. E

Balanță

Decizii

În unele zile este în regulă să mergi în derivă. Lasă lista ta de lucruri de făcut să plutească. Un prieten s-ar putea să te sune și să te invite la prânz. Poate vrei să mergi la cumpărături sau să faci o plimbare cu mașina. Aceasta este o zi bună pentru a te plimba printr-o galerie de artă sau pentru a asculta muzică în parc.

Ai o oportunitate financiară. Este posibil să fie implicate documente, aplicații, apeluri telefonice sau pași de urmat, dar te descurci. Ai hotărâre și judecată sănătoasă. Poți lua decizii bune cu privire la afacerile tale financiare și noi oportunități de bani.

Scorpion

Strălucire

Ești foarte intuitiv și auzi melodia Universului. S-ar putea să intri într-o meditație profundă sau să te cufunzi în artă. Pe de altă parte, încercarea de a face ceva în lumea mondenă de astăzi s-ar putea simți ca o experiență în afara corpului.

Ai conversații cu prieteni sau parteneri S-ar putea să vorbiți despre planuri și obiective viitoare, să faceți liste și să le puneți într-o cronologie. Concretizează-ți ideile.

Săgetător

Claritate

Canapeaua ar putea fi foarte confortabilă și activitățile de evadare foarte tentante. Din când în când este bine să-ți iei o zi de odihnă. Partea practică a ta vrea să se joace.

Vezi o problemă și soluția vine la tine. S-ar putea să lucrezi acasă la reparații, un proiect de bricolaj sau unele renovări la domiciliu. Dacă te afli la locul de muncă, s-ar putea să parcurgi lista de lucruri de făcut și să finalizezi un proiect înainte de termen.

Capricorn

Rezolvare

La începutul săptămânii eși într-o dispoziție zen și vrei să lenevești. Îți rezervi energia pentru zilele următoare.

Ești un geniu organizațional, capabil să rezolve probleme, să se concentreze asupra detaliilor și să analizeze situațiile până la cea mai mică virgulă.  Concentrarea ta este clară, așa că acum poți finaliza proiecte importante.

Vărsător

Popularitate

Deciziile financiare sunt dificile. Numerele, matematica și calculele nu par să aibă prea mult sens. Poți vedea imaginea de ansamblu, dar detaliile s-ar putea pierde. Și dacă încerci să negociezi ceva, poți rata puncte importante. O mai bună utilizare a acestei energii ar fi să studiezi numerologia.

Te poți ocupa de chestiuni practice într-o manieră metodică. Indiferent câte detalii ar fi, poți să găsești punctele importante de negociat. Aceasta este o perioadă bună pentru semnarea contractelor.

Pești

Finalizare

Îngerii și ghizii tăi ar putea să îți cânte. Este posibil să primești mesaje din Univers, la începutul săptămânii. S-ar putea însă să nu vrei să mergi acolo unde duc spiritele. S-ar putea să simți că nu ești pregătit. Urmează o nouă oportunitate, dar s-ar putea să eziți.

Ești gata să mergi înainte. Ezitarea ta de ieri este in oglinda retrovizoare. Ești mai disciplinat, mai concentrat și mai hotărât. Îți accesezi grija interioară și poți persevera. Oricare ar fi sarcina, o vei duce până la capăt, potrivit astrology.com.

Subiecte în articol: horoscop saptamanal
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri