Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 27 septembrie - 3 octombrie 2020, prezentat de Mariana Cojocaru. Urmează o perioadă plină de tensiune

Horoscop săptămânal 27 septembrie - 3 octombrie 2020, prezentat de Mariana Cojocaru. Urmează o perioadă plină de tensiune

Următoarea săptămâna se anunță una extrem de complicată pentru anumite zodii, aspect astrologic relevat de prezența Soarelui în Balanță, aflat în opoziție cu Lilith, conjunctă cu Marte Retrograd. Mariana Cojocaru a prezentat previziunile astrelor pentru perioada 27 septembrie - 3 octombrie 2020.

Horoscopul RAC

Cuadratura Soarelui vostru natal cu progresiile solare din Balanță și conjuncția Lilith-Marte Retrograd trebuie să vă dea de gândit, așa cum dă de gândit și Gemenilor, Berbecilor, Balanțelor, dar și celorlate zodii. Vă spuneam în trecut că și cine s-a căsătorit va avea probleme pe viitor, chiar dacă se considerau fericiți. Sănătatea și cariera depind de karma fiecăruia în parte.

Horoscop LEU

Se configurează aspecte dure și pentru nativii Leu. Mulți nu aveți orizont în carieră, mulți nu înțeleg de ce dragostea stă pe un butoi cu pulbere. Sănătatea vine cu cerințe noi, ce țin de karma personală și familie.

Horoscop FECIOARĂ

Lilith în conjuncție cu Marte Retrograd și opoziție cu Soarele din Balanță creează cumpene și în cazul vostru. Mult mai dură este cuadratura Soarelui natal cu Axa Karmică, ce vizează cariera, familia (dragostea, în general) și sănătatea voastră sau a cuiva drag din cercul apropiaților. Cum karma este o chestiune individuală, poate viza și alte sectoare existențiale importante…

Horoscop BALANȚĂ

Progresiile solare vor face opoziție grea cu Marte Retrograd aflat în conjuncție cu Lilith și marchează sectorul astral al dragostei și căsătoriei, starea de spirit (deși nici sănătatea nu este de neglijat), cariera sau business-ul, justiția și trădările. Apar tensiuni profesionale și sociale și, nu în ultimul rând, neclaritate în orientarea copiilor în astfel de vremuri tulburi, aspect ce ține de karma lor sau a voastră.

Horoscop SCORPION

Cutremure existențiale, care au în vizor căsătoriții și cei care cred că sunt în relații compatibile (provenit din Marte Retrograd conjunct cu Lilith). Este o perioadă plină de tensiune chiar și pentru cuplurile perfecte.

Citește aici horoscopul integral

Subiecte în articol: horoscop Mariana Cojocaru
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri