Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 28 februarie - 6 martie 2022. Berbecii își pot schimba locul de muncă. Taurii se pregătesc de o schimbare majoră

Horoscop săptămânal, 28 februarie - 6 martie 2022. Berbecii își pot schimba locul de muncă. Taurii se pregătesc de o schimbare majoră

Planetele Venus și Marte se află în Capricon unde fac un trigon cu Nodul Nord. Soarele din Pești face un sextil cu Uranus în Taur, pe 1 martie. Luna nouă se află în Pești. Mercur în Vărsător face conjuncție cu Saturn, pe 2 martie.

Berbec

Urmează o săptămână încărcată, cu o mulțime de aspecte. Ai realizări financiare dar stai bine și cu dragostea, un posibil partener își va manifesta interesul pentru tine. Totodată, este o perioadă bună pentru a aplica la un nou job și chiar să mergi la un interviu de angajare. Ai parte astfel de mai multe schimbări profesionale și de dezvoltare personală. Vei avea mici probleme cu tehnologia, fie că este vorba de telefon, laptop sau chiar mașina. 

Taur

Știi excat ce vrei să faci, ai un plan bine pus la punct, în care ai prevăzut cum se vor desfășura lucrurile pas cu pas și ce ajutor vei primi pe parcurs. Trebuie să înveți, să cercetezi. Așa că trebuie să te eliberezi de o situație care te ține într-o stare instabilă. Asta înseamnă că trebuie să închei o relație de dragoste sau să te muți într-o altă locuință. Chiar dacă nu rezolvi lucrurile în această perioadă, este momentul să începi. La serviciu ai parte de mici probleme, ori sisteme informatice se defectează, nu beneficiezi de sprijinul de care ai nevoie sau, pur și simplu, șeful tău are o zi proastă. 

Gemeni

Trebuie să jonglezi cu multe lucruri. Vrei să  faci investiții sau ai o idee cu privire la afacerea ta. Planurile pe care le faci se vor realiza. Ai parte și de o întâlnire clandestină pe care ai planificat-o. Îți studiezi rivalii de pe piața unde activezi. Ai grijă să nu încalci legea când ăți parchezi mașina sau faci o manevră greșită. Dacă nu poți să respecți regulile de circulație, ia autobuzul. 

Leu

Se spune că norocul este locul în care oportunitatea întâlnește pregătirea. Este timpul să îți pui planurile în aplicare. S-ar putea să dai peste secretul succesului. Elimini lucrurile care te distrag, te concentrezi pe un singur obiectiv și rezolvi mai întâi lucrurile grele. Așa îți vei atinge obiectivele. Poți fermeca oamenii de care ai nevoie folosindu-te de buna  ta reputație, de carismă și magnetism pentru a obține finanțarea de care ai nevoie. O persoană specială din viața ta îți cere însă să renunți la ceva important pentru tine. Asta te frustrează peste măsură dar, înainte să te revolți, gândește-te că răbdarea este cea mai bună. 

Fecioară

Tu și persoana iubită  vreți să vă faceți cunoscută dragostea. Doriți să îți anunți familia și prietenii. Apoi găsești o ofertă tentantă pentru bilete de avion spre o destinație exotică. Vrei să pleci în vacanță, să vezi lucruri noi, să cunoști oameni interesanți. Fă-ți planurile și bagajele. La serviciu ești foarte ocupat, unul dintre colegi se află în concediu ori are probleme personale, ceea ce te enervează. Lucrurile se vor liniști, așa că așteaptă să treacă săptămâna. 

Balanță

Ai o mulțime de mingi în aer săptămâna asta. Înveți să jonglezi. Când te întâlnești cu un membru al familiei, există o asemenea sinergie încât devii de neoprit. Acesta ar putea fi un frate, un văr sau colegul de apartament. Așează-te și elaborează un plan pentru valorificarea acestei energii pozitive. Plantează semințe fertile pentru viitor, dar acest lucru este atât de ușor și confortabil, încât este posibil să dormi și să ratezi momentul. Ai avantaje la locul de muncă, să  cumperi acțiuni ale companiei la un preț avantajos ori să economisești pentru pensie, sau reduceri la asigurările de sănătate. Într-una din zile mergi cu prietena la un parc de distracții sau la munte. 

Scorpion

Cuvintele de dragoste pot călători de la buzele cuiva, la urechile tale. Primești un mesaj de la iubitul tău sau de la o persoană pe care abia ai cunoscut-o și se arată interesată de tine. Vrei să iei cursuri de muzică sau de desen. Ori tu și prietenul tău începeți o afacere artistică. Cineva cu autoritate îți spune ce crede despre planurile tale, poate fi un membru al familiei. Există riscul să te enervezi așa că pleci de acasă câteva zile. 

Săgetător

Te interesează cum să câștigi mai mulți bani, cum să-i investești, cum să cunoști oameni de succes. Te liniștești pictând un perete, organizându-ți biroul sau făcând curat în casă. Nu poți să pleci într-o călătorie iar dacă ieși din casă, o iei în direcția greșită, mergi prea repede, nu găsești un loc de parcare. 

Capricorn

Te afli în lumina reflectoarelor și ai succes. Șeful tău te pune să vorbești în fața colegilor dar știi toate replicile. Primești un semn de la un fost iubit, față de care mai ai ceva sentimente. Ai însă ceva dificultăți cu banii, fie niște taxe restante, fie ai cheltuit toți banii de pe card. Ai grijă cum îți gestionezi veniturile. 

Vărsător

Urmează o săptămână încărcată. Ai putea arde lumânarea la ambele capete. Ești nostalgic. Te uiți prin fotografii, alcătuiești un arbore genealogic sau te apuci să faci pâine ca străbunica ta. Vei primi niște bani de la un membru al familiei care nu-ți cere nimic în schimb. Devii mai încrezător în tine, realizezi cât de departe ai ajuns. Recunoaște-ți puterea interioară și simți că ai aripi. 

Pești

Este ușor să muști mai mult decât poți mesteca. S-ar putea să afli vești de la un coleg de liceu. Această persoană te găsește pe rețelele de socializare și, dintr-o dată, vorbiți ca și cum v-ați despărțit ieri. Te gândești la o mică excursie în natură. La mijlocul săptămânii te simți obosit așa că poți să-ți iei o zi liberă să te odihnești. Ai grijă de sănătatea ta. 

 

Subiecte în articol: horoscop saptamanal horoscop
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri