Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 5-11 august 2024. Fecioarele au probleme de comunicare. Balanțele depășesc blocajele. Vărsătorii se îndrăgostesc

Horoscop săptămânal, 5-11 august 2024. Fecioarele au probleme de comunicare. Balanțele depășesc blocajele. Vărsătorii se îndrăgostesc

de Moira Dună    |   

Mercur este retrograd în Fecioară până pe 28 august. Venus intră în Fecioară, unde va rămâne până pe 29 august. În ziua de 5 august, Venus din Fecioară face cuadratură cu Pluto din Vărsător.

Berbec

Echilibru

S-ar putea să fii atras în două direcții sau să îți fie greu să alegi între muncă și relaxare. Nu amâna, alege relaxarea. 

O modalitate de a aranja casa este reutilizarea obiectelor. O bibliotecă mică cu coșuri ar putea deveni un dulap. Borcanele pot fi folosite pentru depozitare. Poți să fii creativ și să-ți reorganizezi spațiul de locuit.  

Taur

Noroc

S-ar putea să fii foarte ocupat cu membrii familiei. Unele rude ar putea fi în oraș, călătorind pentru a te vizita. S-ar putea să-ți iei puțin timp liber pentru a-l petrece cu frații, verii sau rudele mai în vârstă. Ar putea exista un nou copil care să aducă familia împreună.

Când vine vorba de dragoste, ideea că ceva nu este perfect te-ar putea obseda. Ai putea fi prea concentrat pe defectele pe care le vezi la tine sau pe dificultățile din relația ta. Lasă gândurile obsesive să dispară.

Gemeni

Pacifist

Acum există multă energie în jurul fraților, verilor și membrilor familiei, în general. S-ar putea să ți se ceară să arbitrezi un dezacord între părțile opuse ale familiei sau ajuți pe cineva care este înstrăinat să se întoarcă. Există și posibilitatea alegerii unui nou animal de companie.

Ar putea exista unele provocări din cauza instrucțiunilor incorecte. Asigură-te că adresele sunt clare și orele de programare sunt confirmate. Acest lucru este valabil mai ales dacă faci orice fel de afaceri legale sau oficiale.

Rac

Bază solidă

Planurile și schemele în jurul finanțelor tale sunt foarte puternice în această perioadă. S-ar putea să-ți bugetul sau să cauți modalități de a gestiona banii care te pun pe drumul spre prosperitate. Ia în considerare întâlnirea cu consultantul tău financiar pentru a discuta despre planurile de bani pe termen lung.

S-ar putea să înveți multe despre finanțele unei alte persoane. Acesta poate fi un membru al familiei sau un prieten apropiat. Ai putea împărtăși informații despre datorii personale sau venituri. Aceasta ar putea fi una dintre cele mai intime discuții pe care le ai cu această persoană.

Leu

Acorduri

Există o mare atenție asupra modului în care te vezi pe tine însuți și a modului în care acest lucru influențează veniturile tale. Este posibil să lucrezi la probleme legate de încrederea și stima de sine. Acest lucru vă poate aduce mai multe oportunități de bani.

S-ar putea să echilibrezi ceea ce dorește partenerul tău cu ceea ce vrei tu. Ați putea avea obiective foarte diferite, iar ceea ce este important acum este să găsiți un teren comun. 

Fecioară

Calea de urmat

Se întâmplă mai multe în culise în viața ta decât știu alții. Consolidează-ți planurile înainte de a continua. Scrie pașii de urmat sau vizualizează cum să ajungi la rezultat. Nu este nevoie să te grăbești când ceva se poate face corect.

Ar putea exista unele probleme de comunicare cu oameni importanți din viața ta. S-ar putea să treacă prin dificultăți emoționale, astfel că le este greu să audă ceea ce spui. S-ar putea să trebuiască să repeți sau spui lucrurile într-un mod diferit.

Balanță

Elimină blocajele

S-ar putea să fii mai concentrat pe viața ta interioară acum. Un prieten îți poate prezenta o practică de meditație sau o tehnică alternativă de autohipnoză. Acest lucru îți poate oferi o modalitate de a elimina vechile comportamente inconștiente și obiceiurile negative.

Programarea ar putea fi foarte dificilă. Persoana pe care vrei să o vezi ar putea fi nevoită să anuleze, dar nu lua asta personal. Ceasurile nu par să funcționeze.

Scorpion

Oportunități

Există o mare atenție asupra carierei. S-ar putea să cauți un salariu, o structură diferită a organizației sau un bonus. Reputația ta este foarte bună așa că este posibil să îți poți asigura sprijinul de care ai nevoie pentru a obține o creștere. De asemenea, poți găsi un nou loc de muncă.

Ai putea face niște schimbări acasă. S-ar putea să lucrerzi la un proiect de bricolaj sau să renovezi pentru a-ți înfrumuseța locuința.  

Săgetător

Popularitate

Jonglezi cu programul de lucru pentru a intra într-o călătorie de ultim moment. Sau s-ar putea să pleci în altă localitate pentru un interviu de angajare. Sau te gândești să te muți pentru a găsi mai multe perspective de muncă. În acest timp, ai putea avea mai multe oportunități de carieră, mai ales dacă lucrezi în industria turismului.

S-ar putea să-ți schimbi garderoba cu un stil care este mai șlefuit și combinat. Acesta este un moment bun pentru a ajusta modul în care ești văzut în lume.

Capricorn

Obiective

Există oportunități financiare dar vor necesita unele cercetări și educație. S-ar putea să te înscrii la un curs sau mergi la o întâlnire cu un profesionist pentru a analiza dezavantajele unui nou tip de investiție. Ar fi bine să știi avantajele și dezavantajele.

S-ar putea să jonglezi cu argumentele pro și contra de a cumpăra ceva nou sau de a opta pentru versiunea deja  folosită. Dacă vrei să-ți schimbi malina, ai grijă. 

Vărsător

Dragoste

Acesta este un moment foarte social pentru tine. Îți poți extinde cercul de prieteni, cunoștințe și conexiuni valoroase. De fiecare dată când ieși în afara casei, ai ocazia să cunoști pe cineva nou. De asemenea, poți face conexiuni prin mesaje directe, e-mail și texte.

O prietenie întâmplătoare s-ar putea să devină pasională. S-ar putea să ai o oportunitate neașteptată de dragoste într-o locație neobișnuită.

Pești

Săptămâna aceasta, totul se adună.

Acum se pune accent pe cum să încadrezi  în programul tău toate lucrurile pe care vrei să le faci. Este posibil ca timpul tău liber să devină limitat. Dar este probabil să ai pe cineva în viața ta cu care vrei să petreci mai mult timp și să îți dorești să acorzi prioritate acelei relații.

Ai putea găsi o nouă modalitate de a te îngriji de sănătatea și bunăstarea ta. Aceasta ar putea fi o formă veche de yoga sau meditație. S-ar putea să te implici în tai chi, acupunctură sau conexiunea cu pădurea. Poți folosi o metodă veche pentru a te simți reînnoit, potrivit astrology.com.

Subiecte în articol: horoscop saptamanal
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri