Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 7-13 octombrie 2024. Berbecii sunt activi. Taurii au o ofertă neașteptată. Fecioarele avansează în carieră

Horoscop săptămânal, 7-13 octombrie 2024. Berbecii sunt activi. Taurii au o ofertă neașteptată. Fecioarele avansează în carieră

de Moira Dună    |   

Soarele din Balanță face inconjuncție cu Saturn din Pești. Venus din Scorpion face trigon cu Marte din Rac. Totodată, Mercur din Balanță face trigon cu Jupiter din Gemeni.

Berbec

Comunicare

Poți naviga în jurul obstacolelor din fața ta și găsești o cale printre limitări sau întârzieri. Dacă te simți nerăbdător, soluția este să faci altceva în timp ce aștepți. Ești rapid în a face ajustări. Nu lăsa frustrarea să te încetinească.

Mintea ta se mișcă cu o milă pe minut. S-ar putea să faci niște vânzări rapide, să participi la o licitație sau să urmărești o cursă auto. Lucrurile se mișcă rapid, precum prețurile acțiunilor la bursă. Dar tu procesezi și te ocupi de totul. Nimic nu trece de tine.

Taur

Comoară

Este necesar să faci unele ajustări în planurile tale. Acest lucru ar putea fi o provocare pentru tine. Dar ești capabil să pivotezi când știi că cineva va face modificări programului. 

O oportunitate financiară îți iese în cale. Cineva s-ar putea oferi să-ți cumpere afacerea. Ai putea primi o ofertă pentru un nou loc de muncă sau promovare.

Gemeni

A doua șansă

 O după-amiază uşoară ar putea fi întreruptă de o discuţie cu membrii familiei despre responsabilitate. Ar trebui să fie împărțite mai uniform treburile sau poate că unii membri ai gospodăriei nu își fac treburile deloc. Acesta este un moment pentru a face ajustări și a găsi o modalitate mai bună pentru toată lumea.

Ceea ce faci acum este o expresie a ta. Va fi în modul în care te îmbraci și despre ce vorbești. Se va reflecta în muzica pe care o asculți și chiar în mâncarea pe care alegi să o mănânci. Alegerile tale le spun celorlalți ce se întâmplă în interiorul tău.

Rac

Mesaje 

Ceva ce vrei să faci are instrucțiuni inexplicabile. S-ar putea să te simți blocat atunci când încerci să înveți o nouă tehnologie. Lucrurile din viața ta vor necesita puțină răbdare.

Acum lucrurile vin ușor. Ești în locul potrivit la momentul potrivit. Când ai nevoie de ceva, cineva ți-l aduce. Este un memento că locul în care sunt stelele face diferența.

Leu

Socializare

Este posibil să încerci să te decizi cu privire la un eveniment sau o experiență care depășește bugetul  tău. Dar cu unele ajustări, compromisuri sau atragerea unor oameni de ajutor, poți face acest lucru să se întâmple. Nu renunța până nu ai analizat mai multe posibilități.

Ai putea fi înconjurat de prieteni buni și oameni minunați. S-ar putea să fii la o conferință, o convenție sau o nuntă de familie mare.S-ar putea să vorbești în fața unor spectatori. Acesta este un timp pentru socializare.
Tri

Fecioară

Oportunități

Oamenii din jurul tău nu se țin de proceduri. Ei nu respectă regulile sau nu fac sarcini în modul în care le-ai expus. Și asta poate fi frustrant. Încearcă să nu ai așteptări mari pentru că s-ar putea să fii dezamăgit.

Ai putea evolua în carieră. S-ar putea să primești laude de la șeful tău. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, poți primi o invitație pentru un interviu sau o ofertă reală.

Balanță

Îndrumări spirituale

Alții s-ar putea să te vadă ca fiind rezervat și autoritar. Toate acestea funcționează dacă ești la o convenție sau conduci o echipă la serviciu, dar dacă ești la o întâlnire, s-ar putea să vrei să te relaxezi și să fii curios despre persoana cu care ești.

Adresezi o intrebare Universului si apare un răspuns. Acesta este un moment bun pentru a medita la ceea ce vrei. Vizualizează cea mai bună viață la care te poți gândi și trimite-ți rugăciunile la cer.

Scorpion

Resurse

Ar putea exista mai multe obstacole. Oamenii din fața ta sunt lenți. Este dificilă trecerea dintr-un loc în altul. Încerci să mergi pe drumul tău, dar Universul îți cere să faci ajustări.

Ai un plus de noroc când vine vorba de a câștiga bani din surse alternative. Ai putea obține un cec pentru redevențe sau reziduuri. Este posibil ca dividendele să crească. 

Săgetător

Prieteni

S-ar putea să apară unele probleme acasă, deoarece cineva nu își asumă responsabilitățile. Acest lucru ar putea fi legat de îngrijirea unei rude mai în vârstă sau a unui animal de companie. Ați putea fi tentat să îți asumi sarcini care nu sunt ale tale. Ar putea exista un dezacord cu un membru al familiei.

Ai putea întâlni niște oameni minunați. S-ar putea să intri într-o prietenie sau să întâlnești pe cineva pentru o relație de dragoste. 

Capricorn

Familie

Ai puțină răbdare pentru ineptitudine, liniile de asistență pentru clienți care se mișcă încet și oamenii care nu își fac treaba. O mai bună utilizare a acestei energii este să te uiți la responsabilitățile pe care ți le-ai asumat și să vezi ce poți delega, eficientiza sau elimina.

S-ar putea să recunoști că alimentele sănătoase pe care le-ai consumat sau exercițiile pe care le-ai făcut chiar fac diferența. De asemenea, s-ar putea să observi că legăturile tale cu familia și prietenii te fac să te simți foarte bine.

Vărsător

Autocunoaștere

Simți că întreaga lume se distrează, dar tu ai obligații. O schimbare de mentalitate este necesară.

Lucrurile se unesc pentru ca tu să ai o zi bună. Lucrurile sunt ma ușoare și ai parte de mici realizări.

Pești

Familie

S-ar putea să descoperi că ai creat singur un obstacol. Vestea bună este că poți să scapi. Dintr-o dată lucrurile care te opresc par să dispară cu totul și calea de urmat este clară.

Rudele tale s-ar putea aduna la o petrecere improvizată. S-ar putea să întâlnești membri ai familiei la un restaurant. S-ar putea să iei un frate la cumpărături. Ai putea să te distrezi foarte bine cu cineva apropiat, potrivit astrology.com.

Subiecte în articol: horoscop saptamanal
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri