Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 29 iunie 2023. Berbecii au o zi tensionată. Fecioarele și Balanțele acționează

Horoscop zilnic, 29 iunie 2023. Berbecii au o zi tensionată. Fecioarele și Balanțele acționează

de Moira Dună    |   

Taurii și Vărsătorii sunt agitați, Gemenii energici, Racii și Capricornii întâmpină obstacole, Leii au emoții puternice, Scorpionii sunt neliniștiți, iar Peștii sunt sensibili.

Berbec

Există o mare cantitate de energie de foc în aer astăzi care promovează o atitudine „eu primul”. Poate intra în conflict direct cu natura ta pașnică și diplomatică. De asemenea, oamenii pot fi puțin mai sensibili decât de obicei. Va fi mai greu de suportat tensiunea din aer.

Taur

Fixează-te la ceea ce mintea ta are de spus astăzi. Mai mult ca sigur, rațiunea ta știe calea corectă de urmat. Starea de spirit poate dicta acțiunea, dar lasă-ți mintea să se ocupe de direcție. Nu te agita prea mult pentru nimic. Dezbateri aprinse se învât în jurul a ceea ce este și ce nu este corect. Fii parte din soluție, nu din problemă.

Gemeni

Există o explozie mai mare de energie care vine în calea ta astăzi. Este ca un nou început și acum este șansa ta de a începe cu o altă atitudine. Realizează că sensibilitatea te va ajuta să fii victorios. Fii concentrat pe tine însuți în  timp ce desfășori activitățile zilnice. 

Rac

Oamenii și situațiile te încurajează. Pare că există dispute la fiecare colț. Amintește-ți că este pe care ai ales-o. Este posibil să fi anticipat sau nu barierele, dar acestea sunt inevitabile. Cheia succesului este să găsești echilibrul potrivit între activitățile interioare și exterioare. Nu-ți îndrepti toată frustrarea către ceilalți. Nici nu te ocupa de tot.

Leu

Fii un pionier în lumea ta. Du-te într-o aventură cu un spirit curajos. Emoțiile tale sunt aprinse și gata de plecare. Instinctele tale sunt pregătite pentru o nouă provocare. Dacă ceva te încetinește, aceasta este gândirea ta rațională. Mecanismul tău de autoprotecție poate intra în funcțiune tocmai când lucrurile încep să devină interesante. Găsește echilibrul potrivit.

Fecioară

Mintea ta este surprinzător de clară iar gândirea ta se potrivește cu ceea ce egoul tău și-a propus să realizeze. Cheia pentru tine este să-ți lași emoțiile să vorbească. Preia conducerea și mergi după ceea ce vrei. În timp ce ai petrecut ultimele două zile în meditație, următoarele ar trebui să fie mai orientate spre acțiune.

Balanță

Starea ta de spirit este probabil destul de bună și ai un plus de încredere în tine care te va ajuta în aproape orice proiect pe care îl întreprinzi. În timp ce ultimele două zile s-ar fi putut simți lente și puțin stagnante, acum ești gata să acționezi. 

Scorpion

Rațiunea și emoțiile sunt deconectate. Provocarea va fi de a găsi o soluție de lucru între ele. Mintea ta se îndreaptă către o abordare mai sensibilă și mai receptivă, în timp ce inima ta este gata de atac. Din păcate, aceste două energii nu funcționează bine împreună. Treaba ta este să găsești un echilibru sănătos.

Săgetător

Una dintre temele de astăzi este a da versus a primi. S-ar putea să ți se ceară să te ocupi de multe sarcini deodată, ceva la care ești destul de bun în mod natural. Există o nevoie puternică de a acționa și de a duce lucrurile la bun sfârșit, în timp ce s-ar putea să simți o puternică atracție interioară care îți cere să te așezi și să reflectezi. Ambele sunt emoții valide.

Capricorn

Ești în conformitate cu instinctele tale de războinic care îți amintesc să te aliniezi viselor tale. Partea dificilă este modul în care îți vei planifica atacul astfel încât să existe un echilibru egal între da și primi. Energiile predominante de astăzi te pot prinde într-o situație dificilă. Uneori, o abordare argumentativă orientată spre exterior este singura modalitate de a trece peste obstacol.

Vărsător

Te simți agitat și ești fericit să preiei conducerea. Se pare că poarta de pornire tocmai s-a deschis și tu conduci. Singurul lucru care ar putea împiedica cursa este mintea ta rațională care îți reamintește că este important și să te oprești. Privește în jur și reflectă la ceea ce se întâmplă în jurul tău. Încorporează ambele energii în ziua de azi.

Pești

Te simți destul de sensibil. Poate vrei să salvezi fiecare animal rănit de pe marginea drumului. Combină acest instinct de îngrijire, iubitor cu un impuls războinic care va prelua conducerea și va conduce lupta. Acest puternic duo energetic este foarte orientat spre acțiune. Trimite-ți iubirea în lume pentru a face bine.

Subiecte în articol: horoscop zilnic
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri