Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul dragostei pentru săptămâna 7 - 13 octombrie 2024: Retrogradarea lui Jupiter scoate ce este mai rău în oameni

Horoscopul dragostei pentru săptămâna 7 - 13 octombrie 2024: Retrogradarea lui Jupiter scoate ce este mai rău în oameni

de Andreea Tiron    |   

Retrogradarea lui Jupiter în Gemeni va începe pe 9 octombrie, aducând schimbări bruste atât în situațiile sociale, cât și în sfera autorității și a mentoratului. În dragoste, această influență poate scoate la iveală ce e mai rău în anumite persoane, cum ar fi socrii, membrii familiei sau prieteni care sunt hotărâți să pună bețe în roate unei iubiri în devenire.

Horoscopul dragostei pentru săptămâna 7 - 13 octombrie 2024

Berbec
Ziua cea mai bună pentru dragoste: 12 octombrie

Mesajul pentru tine în dragoste săptămâna aceasta este să îți acorzi spațiu și timp pentru a suferi. Indiferent dacă ai avut o despărțire recent sau o amintire neplăcută din istoria ta romantică, adevărata dragoste nu te va găsi dacă, cumva, crezi că nu ești suficient de bun pentru a o trăi.

Uneori întâlnim persoane incompatibile cu noi, chiar dacă sunt persoane grozave în general; alteori putem ignora semnalele de alarmă sau nu știm că ele existau și ne trezim exploatați. În niciunul dintre cazuri nu ești lipsit de dragoste. Acordă-ți spațiu pentru a te vindeca și a simți durerea. Există o adevărată putere în acest demers îndrăzneț.

Taur
Ziua cea mai bună pentru dragoste: 9 octombrie

Energia dragostei pentru tine săptămâna aceasta va aduce o lecție importantă în dragoste — să nu idealizezi oamenii, ci să îi întâlnești acolo unde sunt. În acest sens, s-ar putea să faci o fixație pe cineva sau cineva ar putea deveni obsedat de tine.

Problema va fi aceeași în ambele scenarii — neaprecierea individului și, în schimb, punerea lui pe un piedestal. Dacă poți ocoli acest lucru, vei reuși să depășești un mare obstacol cosmic pe drumul tău spre dragoste.

Pentru cei mai mulți dintre voi, retrogradările planetelor exterioare vor testa dacă veți repeta tipare sau le veți schimba odată pentru totdeauna. Lucrul cu Pyrite sau Hematite este, de asemenea, indicat pentru a te ajuta să te vindeci și să te ancorezi.

Gemeni
Ziua cea mai bună pentru dragoste: 11 octombrie

Energia dragostei pentru tine săptămâna aceasta este despre recunoașterea sufletului din corpul celor cu care interacționezi romantic (dacă ești singur) sau al celui cu care ai o relație pe termen lung. Ești inteligent, așa că lasă-ți latura intelectuală să preia controlul și îndepărtează-te intenționat de standardele de frumusețe și alte convenții sociale.

Îți mai place persoana atunci când mintea ta îndepărtează valoarea acestor lucruri? Dacă da, ai găsit o adevărată comoară! Aceasta este provocarea ta în dragoste săptămâna aceasta. Lucrul cu Pyrite (cunoscut și sub numele de Aurul Nebunului) te poate ajuta și el în acest sens.

Rac
Ziua cea mai bună pentru dragoste: 12 octombrie

O eră veche în dragoste este pe cale să se încheie pentru tine săptămâna aceasta, iar una nouă va începe. Problema este că fazele de tranziție nu sunt clare. Așa că te vei găsi în vârtejul de a te confrunta cu probleme vechi sau foste relații în timp ce construiești activ noi conexiuni.

Focalizează-te înainte și lasă trecutul să plece. De fiecare dată când faci o astfel de alegere activ, va fi mai ușor să o faci și data viitoare. Ești, de asemenea, încurajat să creezi o bulă romantică cu partenerul sau întâlnirea ta pentru a avea o discuție reală din inimă! Lucrul cu Jasper Albastru este indicat aici pentru a te ajuta să privești spre viitor în timp ce onorezi trecutul tău.

Leu
Ziua cea mai bună pentru dragoste: 8 octombrie

Doar munca fără distracție nu este o idee grozavă, mai ales în ceea ce privește dragostea. Da, dragostea poate fi o forță de sprijin care ne permite să trăim bine, să ne urmăm visurile și să fim autentici, dar este și o forță care trebuie hrănită prin participare activă și timp de calitate împreună.

Fă ceva săptămâna aceasta care să îți facă angajamentul față de dragoste evident, fie că ești singur sau deja într-o relație. Lucrul cu cristale de culoare albastră te poate ajuta să îmbunătățești comunicarea, de asemenea.

Fecioară
Ziua cea mai bună pentru dragoste: 8 octombrie

Ai mai multe opțiuni în dragoste decât îți dai seama, indiferent de vârstă, etnie sau alți factori. Așa că nu te mulțumi cu mai puțin. Încrede-te că inima ta va cânta când vei găsi, în sfârșit, persoana potrivită și apoi menține-ți nevoile non-negociabile în dragoste în minte. Nu este nevoie să te grăbești, fie că e vorba de onestitate, bunătate de spirit, ambiții în viață și așa mai departe.

Acest lucru este, de asemenea, valabil pentru cei dintre voi care sunt într-o relație, dar nu mai simt nimic. Energiile retrograde pot face adesea lucrurile evidente, mai ales semnalele de alarmă. Lucrează cu Quartz Roz săptămâna aceasta pentru a te ajuta să te aliniezi cu această energie.

Balanță
Ziua cea mai bună pentru dragoste: 9 octombrie

Cunoaște-ți inima, dar și mintea. Este perfect în regulă să ai dezacorduri în dragoste și apoi să găsești, în cele din urmă, un teren comun, dar acest lucru nu ar trebui să fie cazul pentru acele valori interioare care sunt non-negociabile pentru tine. Este nevoie de curaj pentru a trăi autentic. În plus, doar cei autentici pot atrage adevărata dragoste. Cum ar putea fi altfel când personalitatea reală este îngropată sub presiunea colegilor și măștilor?

Scorpion
Ziua cea mai bună pentru dragoste: 12 octombrie

Energia dragostei pentru tine săptămâna aceasta este dulce și frumoasă. S-ar putea să simți că te învăluie ca o vată de zahăr și apoi se transformă în scântei. Poate viața să fie mai bună decât atât? Probabil te vei întreba acest lucru când interacțiunile tale romantice îți aduc atât de multă bucurie și un val de dopamină. Doar amintește-ți să îți menții respectul de sine.

Asta nu te face pretențios. Te face o persoană care își cunoaște valoarea. Adevărata dragoste va respecta și va onora asta. Lucrul cu Quartz Roz este indicat aici pentru aceleași motive.

Săgetător
Ziua cea mai bună pentru dragoste: 13 octombrie

Energia dragostei este frumoasă, plină și caldă pentru tine săptămâna aceasta. Dacă ești singur, s-ar putea să îți întâlnești brusc sufletul pereche. Dacă ești deja într-o relație, fie vei realiza că ai găsit persoana cu care vrei să îți petreci restul vieții, fie vei descoperi că energia dragostei nu este prezentă în cea actuală.

Va fi o experiență revelatoare în orice caz. Cel mai bine este să fii mai deschis și să te angajezi în dragoste în diverse scenarii. Lucrul cu Acvamarin este indicat pentru tine pentru a te ajuta să fii în pace și cu inima deschisă.

Capricorn
Ziua cea mai bună pentru dragoste: 13 octombrie

Energia dragostei pentru tine săptămâna aceasta este despre reconciliere și evaluări. O dragoste veche ar putea să revină în viața ta și s-ar putea să ai o a doua șansă datorită creșterii și transformării. Dar aceasta nu va fi pentru toată lumea.

Pentru cei mai mulți, vechea energie va fi despre a te confrunta cu tine însuți cu privire la greșelile tale și învățând să folosești retrogradările planetelor exterioare pentru a închide un capitol. O vindecare profundă te așteaptă de cealaltă parte, așa că fii proactiv în această direcție. Lucrul cu Quartz Roz te poate ajuta să te vindeci și tu.

Vărsător
Ziua cea mai bună pentru dragoste: 13 octombrie

Victoriile în dragoste vor fi ale tale, când blochezi cuvintele celor care te descurajează și acel vorbitor intern negativ. Așa că fii încrezător și fă ceea ce simți că este bine pentru tine. Adevărata dragoste te va îmbrățișa pentru tot ceea ce ești.

Dragostea falsă se va revela și îți va arăta de ce este întotdeauna bine să fii autentic și să îți urmezi inima, indiferent de circumstanțe. Pentru cei mai mulți dintre voi, acest angajament va avea un impact pozitiv asupra reputației voastre sociale. Lucrul cu Acvamarin este indicat ca o modalitate de a rămâne centrat în timp ce cauți adevărata dragoste.

Pești
Ziua cea mai bună pentru dragoste: 11 octombrie

Simțurile tale psihice vor fi intensificate săptămâna aceasta în domeniul dragostei. Ai încredere în acele indicii interne și semnale. Unii dintre voi ar putea beneficia de ceea ce observați. Piesele puzzle-ului se vor potrivi ca niciodată.

Fă o sesiune de regresie în viața anterioară despre tine și partenerul tău sau despre cel care te interesează. Vei obține răspunsuri solide, indiferent de ceea ce vezi. Lucrul cu Lapis Lazuli este indicat aici din aceleași motive.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri