Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul runelor pentru săptămâna 4-10 septembrie. Urmează o saptamana de protectie totala din partea fortelor divine

Horoscopul runelor pentru săptămâna 4-10 septembrie. Urmează o saptamana de protectie totala din partea fortelor divine

Horoscop Mihai Voropchievici pentru săptămâna 4-10 septembrie 2017. Runele au dezvăluit ce aduce această săptămână pentru fiecare nativ din zodiac şi care sunt nativii sub protecţie divină

Iată horoscopul runelor pentru fiecare zodie!

Berbec – Au o saptamana de protectie totala din partea fortelor divine. Mai pot sa mai faca nazdravanii timp de o saptamana.

Taur – Vor sutine o mica batalie. Va fi o saptamana mai tensionata. Sa incerce sa se domoleasca si toate lucrurile vor fi de partea lor. Sa nu raspunda la provocari.

Gemeni – Au prea multe secrete acumulate, trebuie sa le scoata la iveala. Cu ajutorul lui Dumenzeu, vor gasi rezolvarea la aceste nebuloase.

Rac – Apare ceva ce nu s-a mai intamplat. O dragoste noua fierbinte, pasionala, de toamna.

Leu –  Sunt sfatuiti sa isi mobilizeze toate fortele pentru a isi consolida pozitia pe toate planurile si pentru a triumfa.

Fecioară – Vor afla una adevar extraordinar de puternic, care le poate marca viata.

Balanță – Sunt sucite, Balantele stau pe o pojghita de gheata subtire. Atentie foarte mare! Pot crea multe lucruri neplacute.

Scorpion – Sunt pregatiti sa inceapa o viata noua, o renastere pe toate planurile, dar cu ceva greutati.

Săgetător – Sunt pusi pe scandal, pe cearta, pe tot ce inseamna uragan. Incercati sa va temperati si toate lucrurile se vor rezolva de la sine.

Capricorn – Primeste mesaje, comunicari, informari. Sa ciuleasca bine urechile, sa foloseasca informatiile in beneficiul lor.

Vărsător – Inceput de toamna cu fertilitate si belsug, visele li se pot materializa.

Pești – Au castigat pe toate planurile si sa beneficieze de un atu extraordinar.

Previziunile au fost făcute de către Mihai Voropchievici în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

 

Subiecte în articol: horoscopul runelor
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri