Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul tarotului pentru săptămâna 28 octombrie - 3 noiembrie 2024

Horoscopul tarotului pentru săptămâna 28 octombrie - 3 noiembrie 2024

de Andreea Tiron    |   

Fii răbdător și nu îți epuiza energia. Poți experimenta tot ce dorești în lume, atâta timp cât îți acorzi timp și elimini frica.

Berbec: Regele de Spade
Cărțile de tarot pentru săptămâna aceasta îți aduc Regele de Spade. Acesta te îndeamnă să ai încredere în abilitățile tale intelectuale și în domeniile în care ești bine informat. Nu lăsa scepticii sau îndoiala să te convingă de contrariu.

Dacă poți avea încredere în tine și în inteligența ta, vei câștiga. 

Taur: Trei de Spade
Cartea ta de tarot săptămâna aceasta este Trei de Spade, iar mesajul este clar. Unii dintre voi nu v-ați ascultat semnalele interioare și ați lăsat o persoană nepotrivită să intre în viața voastră.

Aceasta se va dezvălui săptămâna aceasta. Pentru unii, este vorba despre un grup de prieteni care nu vă apreciază și vă folosesc ca țintă. Pentru alții, se referă la viața voastră amoroasă.

Cel puțin două sau mai multe persoane vor fi implicate în această experiență toxică. Pentru a te proteja, se recomandă să porți un pandantiv din Obsidian Negru sau chiar Ochi de Tigru. Mesajul tău pentru săptămână este: „Nu da înapoi”.

Gemeni: Zece de Bâte
Cartea ta de tarot pentru săptămâna aceasta este Zece de Bâte. Aceasta indică poveri inutile care pot fi delegate sau reduse, dacă te oprești puțin și reflectezi cum.

Dacă ești exploatat de cineva sau de un grup de oameni, ești îndemnat să nu mai fii preș, deoarece acesta nu este un schimb echitabil de energie. 

Rac: Șapte de Bâte
Cartea ta de tarot săptămâna aceasta este Șapte de Bâte. Aceasta îți reamintește că curajul, convingerea interioară și inima ta blândă nu vor fi apreciate de toată lumea, chiar dacă există oameni care îți vor aprecia bunătatea și considerația.

Această carte de tarot te îndeamnă să te menții puternic în ceea ce este bun în tine și să nu lași cuvintele scepticilor să te afecteze. Ești acolo unde ești datorită ție și există putere în asta. 

Leu: Regina de Bâte
Cartea ta de tarot săptămâna aceasta este Regina de Bâte. Aceasta este o reprezentare a ta și îți reamintește că, atâta timp cât îți îmbrățișezi puterea, nimeni nu te va putea da jos de pe tron.

Nu este vorba despre a profita de cei mai puțin puternici decât tine, ci te cheamă să folosești puterea ta pentru a schimba lucrurile în bine. Există un sentiment pozitiv de mândrie în a trăi autentic. 

Fecioară: Moartea
Cartea ta de tarot săptămâna aceasta este o carte majoră — Moartea. Aceasta vorbește despre tranziții și transformări. Ceva vechi trebuie să moară pentru ca ceva nou să răsară în locul său. Ești deja conștient de zona din viața ta la care se referă acest lucru, deoarece semnele au fost peste tot în jurul tău.

Ai încredere în această intuiție, astfel încât transformarea să poată începe. Se recomandă să lucrezi simultan cu Turmalina Neagră și Citrinul pentru a avea cea mai bună experiență în mijlocul acestei transformări.

Balanță: Soarele
Cartea ta de tarot săptămâna aceasta este Soarele. Aceasta este o carte majoră și un semn puternic care te îndeamnă să iei în serios această putere și să profiți la maximum de ea. Obstacolele vor dispărea din calea ta sub această energie, la fel ca și competiția.

Amintește-ți că Soarele reprezintă, de asemenea, semnul tău zodiacal, așa că nu trebuie să faci lucrurile într-un mod care să placă altora. Fă-le într-un mod care îți place ție. 

Scorpion: Asul de Cupe
Ai primit Asul de Cupe săptămâna aceasta ca și carte de tarot. Aceasta îți reamintește că dragostea poate apărea din cele mai neobișnuite locuri, dar nu poate prospera dacă nu este hrănită după ce a prins viață.

Așadar, nu lăsa cele mai bune relații ale tale, fie cu cei dragi, fie cu partenerii romantici, pe locul doi. În schimb, prioritizează-le la fel cum faci cu orice altă prioritate în viața ta. Așa vei prospera și vei reuși.

Săgetător: Lumea
Cartea ta este Lumea pentru săptămâna aceasta. Aceasta este o carte majoră și ultima din pachetul major, deci reprezintă o veste de schimbare și transformare.

Ceva nou va apărea în viața ta în curând, iar prezicerea este pozitivă. Ai încredere în instinctul tău pe măsură ce avansezi. Se recomandă să lucrezi cu Turmalina Neagră săptămâna aceasta.

Capricorn: Spânzuratul
Ai primit cartea majoră — Spânzuratul — săptămâna aceasta. Pe de o parte, nu se va întâmpla nimic semnificativ săptămâna aceasta pentru tine, dar această carte mai arată că această perioadă este perfectă pentru a ajuta semințele să germineze în liniște, departe de ochii tuturor.

Ai încredere în proces și permite-ți să înflorești în ritmul tău. Răbdarea este, de asemenea, esențială aici. 

Vărsător: Zece de Bâte
Ai primit Zece de Bâte săptămâna aceasta ca și carte de tarot. Aceasta indică bucurie, succes și creștere financiară uriașă în viitorul apropiat. Amintește-ți să împărtășești această experiență cu cei dragi, astfel încât și ei să se poată bucura de binecuvântările tale.

Zece de Bâte vorbește și despre o moștenire de familie, așa că poate fi vorba despre o moștenire care va veni pentru unii dintre voi. 

Pești: Spânzuratul
Ai primit cartea majoră — Spânzuratul — săptămâna aceasta. Aceasta are un mesaj simplu pentru tine: nu subestima puterea ta interioară. Poate că pentru alții, pari să navighezi prin viață cu ușurință, dar nu este așa. Ai încredere în tine și în procesele interioare care nu sunt vizibile din exterior.

Spânzuratul mai arată și puterea interioară de a vedea lucrurile într-un mod neconvențional, în ciuda presiunii de a te conforma. 

Subiecte în articol: horoscop saptamanal Horoscop TAROT
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri