Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul zilei, miercuri, 11 septembrie 2024: Aspectul tensionat dintre Venus și Saturn aduce conflicte

Horoscopul zilei, miercuri, 11 septembrie 2024: Aspectul tensionat dintre Venus și Saturn aduce conflicte

de Andreea Tiron    |   

Horoscopul zilei, miercuri, 11 septembrie 2024: Gemenii au nevoie de afecțiune, Fecioarele sunt îngrijorate pentru că au prea puțini bani, iar Capricornii sunt nesiguri în prima parte a zilei.

Berbec

Astăzi, devreme, ești mai sensibil la observațiile critice. Cu un aspect dificil între Venus și Saturn, este mai bine să nu pui la inimă momentele de nepotrivire sau o oarecare distanță emoțională. Pe măsură ce ziua avansează, lucrurile par mult mai clare. De fapt, ești motivat să pui o idee în practică sau să urmezi o linie de gândire, în special legată de familie, sănătate și muncă. Își este mai ușor să duci lucrurile la bun sfârșit rapid și eficient, probabil pentru că ești foarte hotărât.

Taur

Devreme, astăzi, te confrunți cu o oarecare dezaprobare sau probleme legate de restricții. Totuși, evită să te lași descurajat, deoarece deconectările și indeciziile sunt temporare. De fapt, prin ele, ai putea descoperi o nevoie reală. Ziua avansează cu mai multă încredere. Pui o notă creativă în tot ceea ce faci, iar deciziile tind să fie rapide, dar practice. Ești inclinat să spui lucrurilor pe nume, cu Mercur și Marte în armonie, și în cea mai mare parte, asta este bine primit. 

Gemeni

Astăzi, devreme, apare un conflict între partea ta indulgentă și cea responsabilă, deoarece Venus și Saturn formează un unghi dificil. Din păcate, niciuna dintre ele nu câștigă clar! Nevoia ta de afecțiune este mai puternică decât de obicei, ceea ce stă la baza dorinței tale de a te răsfăța sau de a face ceva diferit. Totuși, cerințele lumii exterioare sunt mari. Încearcă să găsești un echilibru.

Rac

Devreme, astăzi, ești destul de sensibil la modul în care ceilalți te percep. Pasiunile sunt puternice, dar iubirea sau împlinirea sunt complicate, mai ales pentru că ai nevoie de un pic de grijă de sine. Deși dorința ta de a te retrage și de a te bucura de fețe și locuri familiare este puternică, grijile exterioare tind să îți ocupe mintea. Luarea deciziilor se îmbunătățește considerabil pe măsură ce ziua avansează. Este un moment bun pentru a te conecta mai profund cu o persoană specială. Ești rapid în a pune un plan în practică, ceea ce te face să te simți bine.

Leu

Dimineață, entuziasmul tău poate fi întâmpinat cu indiferență, dar nu ar trebui să iei această răceală în serios – probabil este o chestiune de moment. Nesiguranțele pot duce la conexiuni ratate, iar ambiguitățile despre viitor pot afecta bucuria prezentului. Confuzia poate învălui obiectivele și conversațiile. Cel mai bun lucru este să aștepți și să fii productiv în acest timp. Pe măsură ce ziua avansează, un tranzit Mercur-Marte aduce o energie mai clară. Te poți simți deosebit de motivat în legătură cu proiectele tale. 

Fecioară

Devreme astăzi, te îngrijorezi mai mult de bani. Pare că nu sunt suficienți. Încearcă să nu lași aceste lucruri să-ți afecteze starea de spirit, dar dacă te simți nesigur, este mai bine să petreci puțin timp reflectând înainte de a lua decizii. Totuși, ziua avansează cu multă claritate. De fapt, informații noi pot apărea și clarifica o problemă incertă. Mental și emoțional, ești rezilient și te refaci rapid. 

Balanță

Astăzi ești înclinat să împărtășești idei, să te conectezi și să explorezi. Ai nevoie de puțină diversitate pentru a fi fericit. Cu toate acestea, dimineață te poți simți împărțit între dorința de a te răsfăța și nevoia de a pune lucrurile în ordine. Pe măsură ce ziua avansează, poți realiza multe și descoperi informații care te ajută să avansezi și să te simți mai optimist.

Scorpion

Devreme astăzi, oamenii pot fi absorbiți de propriile probleme și nu-ți vor înțelege nevoile. Te entuziasmează un proiect, dar ești nesigur de câtă energie vei avea pe termen lung. Pe măsură ce ziua avansează, entuziasmul crește. E un moment bun pentru a te exprima cu încredere și pentru a rezolva problemele cu prietenii sau grupurile din care faci parte.

Săgetător

Te simți împărțit între relații și responsabilități devreme astăzi.. Însă, încearcă să nu pui aceste conflicte emoționale la inimă. Pe măsură ce ziua avansează, energia devine mai constantă. Ești mai motivat și gata să faci față responsabilităților cu forță și claritate.

Capricorn

Frica sau nesiguranța vor ieși la suprafață astăzi. Pe măsură ce ziua avansează, claritatea îți revine, în special în privința comunicării și a relațiilor. Conversațiile cu parteneri sau prieteni apropiați pot fi utile și încurajatoare.

Vărsător

Astăzi devreme, încrederea poate fluctua, dar este doar o chestiune temporară. Pe măsură ce ziua avansează, energia devine mai clară și directă. Este un moment excelent pentru muncă și cercetare, iar motivația de a găsi răspunsuri crește.

Pești

Ziua de astăzi se dovedește bună pentru a te ocupa de unele sarcini uitate. Cu toate acestea, pot exista unele fluctuații emoționale, mai ales în prima parte a zilei. Mai târziu însă, tranzitele sprijină rezolvarea problemelor dificile și preluarea provocărilor mentale.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri