Jurnalul.ro Ştiri Locale Incediu violent la o hală de procesare a deșeurilor industriale din Bihor

Incediu violent la o hală de procesare a deșeurilor industriale din Bihor

de Redacția Jurnalul    |   

Un incediu a cuprins, noaptea trecută, o hală de procesare a deșeurilor industriale din județul Bihor. Pompierii s-au deplasat la fața locului pentru a stinge focul.

Un incendiu violent s-a produs în noaptea dintre miercuri și joi, la o hală industrială de procesare a deșeurilor industriale, situată între localitățile Finiș și Ioaniș, din județul Bihor.

Incendiul a fost semnalat către dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Crișana” al județului Bihor în jurul orei 1:25.

Ulterior, la adresa indicată, s-au deplasat mai multe echipaje ale Secției de Pompieri Beiuș și ale Stației de Pompieri Ștei. La fața locului s-a intervenit cu trei autospeciale de stingere, împreună cu echiparul de cercetare biologică, radiologică și nucleară al Detașamentului 2 de Pompieri Oradea.

Incendiul se manifesta violent pe toată suprafața halei, flăcările fiind alimentate de cantitatea mare de combustibile depozitate, amenințând să se extindă la sediul administrativ al fabricii, dar și la stivele cu substanțe chimice utilizate pentru procesarea deșeurilor, precum și la autoutilitarele, autocisternele și autocamioanele aflate în încintă.

Focul a fost stins în două ore.

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: incendiu hala bihor pompieri flacari
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri