Jurnalul.ro Ştiri Observator Două persoane asistate medical după incendiul de la Bragadiru. Focul, lichidat după aproape 4 ore

Două persoane asistate medical după incendiul de la Bragadiru. Focul, lichidat după aproape 4 ore

de Redacția Jurnalul    |   

Două persoane au fost asistate medical după incendiul de la Bragadiru. Focul a fost stins.

Incendiul de vegetație izbucnit între Bragadiru și Măgurele, din județul Ilfov, a fost lichidat după aproape patru ore.

Două persoane au fost asistate medical de echipajele de la fața locului, ca urmare a atacurilor de panică. Cele două persoane nu au fost transportate la spital.

Pompierii din Ilfov au intervenit marți după-amiaza pentru stingerea unui incendiu de vegetație cu degajări mari de fum care a izbucnit între localitățile Bragadiru și Măgurele. Potrivit ISU București-Ilfov, incendiul s-a manifestat pe un câmp, cu degajări mari de fum, pe o suprafață de aproximativ 15 hectare.

Ministerul Mediului a transmis, referitor la incendiul de vegetație că, potrivit modelării rulate de specialiștii Administrației de Meteorologie, se apreciază că, în următoarele ore, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla cu viteze de15...20 km/h și rafale de 30...40 km/h, direcția acestuia fiind din sector predominant nordic, astfel că evoluția norului de fum va fi de dispersie și deplasare către sud, îndepărtându-se de zona administrativă a Municipiului București.

 

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: incendiu spital bragadiru
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri