Jurnalul.ro Ştiri Locale Mai multe case au luat foc din cauza unui incendiu de vegetație care s-a extins

Mai multe case au luat foc din cauza unui incendiu de vegetație care s-a extins

de Redacția Jurnalul    |   

Mai multe case din localitatea Uda din județul Argeș au luat foc din cauza unui incendiu de vegetație care s-a extins. O persoană a primit îngrijiri medicale. La fața locului intervin mai multe echipaje de pompieri.

ISU Argeș anunță că este vorba despre un incendiu de vegetație care s-a propagat în gospodării. De vină sunt vântul și vegetația uscată din jur.

Incendiul a fost localizat după aproape două ore și jumătate. Conform unei evaluări, au fost afectate patru anexe și trei case nelocuite.

În misiune au fost trimise cinci echipaje cu cinci autospeciale cu apă și spumă, două autospeciale de primă intervenție și comandă și un echipaj cu o ambulanță SMURD. Totodată în sprijinul pompierilor a venit personal de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al localității.

Paramedicii SMURD au acordat îngrijiri medicale unui bărbat care „prezenta intoxicație cu monoxid de carbon și zgârieturi și arsuri minore de gradul 1 la membrele inferioare”. Victima nu a avut nevoie de transport la spital.

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: incendiu vegetatie case
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri