Jurnalul.ro Ştiri Externe Greșeala fatală: Un îngrijitor a fost ucis de leu, la grădina zoologică din Nigeria

Greșeala fatală: Un îngrijitor a fost ucis de leu, la grădina zoologică din Nigeria

de Redacția Jurnalul    |   

Un îngrijitor de grădină zoologică a fost sfâșiat mortal de un leu în Nigeria. Bărbatul în vârstă de 35 de ani, simțindu-se confortabil cu animalul, a lăsat poarta de protecție deschisă, când s-a dus să îl hrănească.

Victima, un bărbat în vârstă de 35 de ani, lucra la Presidential Library Wildlife Park, deținut de fostul președinte nigerian Olusegun Obasanjo, în Abeokuta, capitala statului Ogun.

Purtătorul de cuvânt al poliției locale, Omolola Odutola, a declarat că „leul i-a provocat bărbatului răni grave fatale la gât”, potrivit BBC.

El a spus că leul a fost apoi împușcat pentru „a-și elibera stăpânul”.

Îngrijitorul grădinii zoologice ar fi dus câțiva oaspeți să vadă rutina de hrănire a leului, sâmbătă seara. Se pare că îngrijitorul grădinii zoologice, simțindu-se confortabil cu animalul, a lăsat poarta de protecție deschisă și a început să hrănească animalul. El a fost mutilat de animal și a murit pe loc.

Incident are loc la mai puțin de un an de când un alt îngrijitor al grădinii zoologice a fost atacat și ucis de un leu la Universitatea Obafemi Awolowo, tot în sud-vestul Nigeriei.

(sursa: Mediafax)

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri