Jurnalul.ro Ştiri Observator Ultima zi de înscrieri pentru concursul “Tabăra Visurilor Tale”

Ultima zi de înscrieri pentru concursul “Tabăra Visurilor Tale”

de Redacția Jurnalul    |   

Creativitate și cunoștințe de exprimare în scris în limba engleză sunt ingredientele pe care organizatorii consursului  “Tabăra Visurilor Tale” le consideră necesare și suficiente pentru a câștiga zile de neuitat la munte și multe alte premii.

Peste 100 de copii s-au înscris deja la concursul “Tabăra Visurilor Tale”, organizat, în acest an, de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în colaborare cu Fischer Internațional. Înscrierile încă se mai pot face zilele acestea, iar organizatorii vor acorda premii de vis pentru cei care își folosesc imaginația și creativitatea. Copiii înscriși au ocazia să câștige tabere de limba engleză, echipament sportiv, trotinete, skateboard-uri, cărți în format digital sau tipărite și multe alte premii.

În ce constă concursul

Participanții trebuie să creeze un eseu în limba engleză în care copilul să descrie tabăra visurilor sale. Eseul trebuie apoi trimis  în format electronic, prin completarea formularului de înscriere.

Programul „Tabăra Visurilor Tale” se desfășoară în perioada 15 iunie –  5 iulie 2023. Mai multe detalii despre programul de vară al FDVDR sunt disponibile https://fundatiadanvoiculescu.ro.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri