Jurnalul.ro Ştiri Observator Institutul Național de Sănătate Publică trage un semnal de alarmă cu privire la evoluția epidemiei de COVID-19

Institutul Național de Sănătate Publică trage un semnal de alarmă cu privire la evoluția epidemiei de COVID-19

Institutul Național de Sănătate Publică le reamintește cetățenilor importanța respectării cu strictețe a măsurilor de prevenire și limitare a răspândirii infecției cu noul coronavirus, în contextul creșterii numărului de cazuri. 

Astfel, în cadrul unui comunicat postat pe site-ul Institutului Național de Sănătate Publică, autoritățile sanitare roagă populația să respecte măsurile de protecție sanitară, „fiind singurele instrumente cu care putem preveni transmiterea virusului SARS-CoV-2 și îmbolnăvirea cu COVID-19”. 

„Reluarea activităţilor şi evoluţia favorabilă a situaţiei numărului infectărilor sunt strâns legate de comportamentul fiecărui individ. Recomandăm informarea din surse oficiale şi adoptarea unui comportament responsabil", se mai arată în cadrul comunicatului. 

Miercuri, 22 iulie, au fost raportate 1.030 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus. Astfel, la nivel national, numărul total de îmbolnăviri a ajuns la 40.163. 
 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri