Jurnalul.ro Fun Întâmplare ȘOCANTĂ în China. O femeie a rămas blocată în casa unui bărbat pe care de abia îl cunoscuse din cauza restricțiilor anti covid 19

Întâmplare ȘOCANTĂ în China. O femeie a rămas blocată în casa unui bărbat pe care de abia îl cunoscuse din cauza restricțiilor anti covid 19

Restricțiile anti COVID-19 impuse pe neașteptate de autorități în orașul Zhengzhou, din provincia Guangzhou, au provocat o situație neprevăzută. O femeie a rămas blocată în casa unui bărbat pe care îl întâlnise pentru prima oară, ca urmare a unei întâlniri romantice de tip blind date. 

Astfel, doamna Wang a postat, săptămâna trecută, pe platforma chineză de socializare WeChat, un mesaj în care a povestit că a rămas mai multe zile în casa unui bărbat pe care îl văzuse pentru prima oară. Ea se afla în orașul Zhengzhou din Guangzhou, unde  venise pentru a sărbători Anul Nou, scrie bbc.com.

„Nu mai sunt tânără, așa că părinții mi-au aranjat peste 10 întâlniri cu persoane necunoscute. Aceasta era a cincea. El se pricepe să gătească și m-a invitat la masă”, a scris chinezoaica. În timp ce mâncau, autoritățile au impus brusc restricții din cauza depistării unor infecții cu COVID-19. Astfel, femeia nu a mai putut să plece din casa acestuia timp de 4 zile. 

Deși situația nu a fost ideală, bărbatul a gătit în fiecare zi pentru ea. Doamna Wang a spus că acesta nu este însă prea vorbăreț. 

"În perioada de carantină, am realizat că, în afară de faptul că e reticent ca un manechin din lemn, totul este destul de ok în ceea ce-l privește (pe bărbat, n.r.). Gătește, face curat prin casă și muncește. Deși nu gătește prea bine, e dornic să petreacă timpul în bucătărie și cred că asta e ceva grozav", a mărturisit Wang pentru publicația chineză de stat The Paper.

Autoritățile locale din Zhengzhou au închis rapid afacerile neesențiale și au început testarea celor 12,6 milioane de locuitori ai orașului.

China are o politică zero Covid-19, ceea ce presupune lockdown-uri bruște când sunt descoperite noi cazuri. Prin urmare, doamna Wang nu este singura persoană din ultimele săptămâni care s-a trezit în situații inconfortabile. Luna trecută, un bărbat a rămas blocat în mijlocul unei mutari, în orașul nordic Xi'an. El a spus că nici măcar nu i s-a permis să termine de strâns bagajele din mașină și a trebuit să le ceară vecinilor o plapumă.

Subiecte în articol: China COVID restricţii blind date wang
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri