Jurnalul.ro Timp liber Monden Jeremy Renner se află la terapie intensivă și se recuperează după 2 operații. Actorul a fost rănit în timp ce curăța zăpada

Jeremy Renner se află la terapie intensivă și se recuperează după 2 operații. Actorul a fost rănit în timp ce curăța zăpada

de Razvan Voiculescu    |   

Actorul Jeremy Renner, interpretul lui „Hawkeye”  în filmele Marvel, se recuperează după o intervenție chirurgicală după ce a suferit „un traumatism toracic și leziuni ortopedice” într-un accident acasă, în timp ce dădea zăpada la o parte folosind un plug de zăpadă, a declarat un purtător de cuvânt al actorului.

Renner are o casă în Washoe County, Nevada, de mai mulți ani, potrivit Reno Gazette Journal. În acea zonă din nordul statului Nevada au căzut ninsori abundente în noaptea de Anul Nou.

"Familia lui Jeremy ar dori să îşi exprime recunoştinţa faţă de medicii şi asistentele incredibile care se ocupă de el, faţă de pompierii şi salvatorii de la Truckee Meadows, faţă de şeriful din comitatul Washoe, faţă de primarul oraşului Reno, Hillary Schieve, şi faţă de familiile Carano şi Murdock. De asemenea, ei sunt extrem de copleşiţi şi apreciază enorm de mult revărsarea de dragoste şi sprijin din partea fanilor săi", se arată în declaraţia purtătorului de cuvânt.

Subiecte în articol: Jeremy Renner terapie intensiva
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri