Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Jocurile PlayStation Plus pentru septembrie 2024: Quidditch Champions, MLB The Show 24 și Little Nightmares II

Jocurile PlayStation Plus pentru septembrie 2024: Quidditch Champions, MLB The Show 24 și Little Nightmares II

de Redacția Jurnalul    |   

Sony a dezvăluit lista jocurilor disponibile pentru abonații PlayStation Plus în luna septembrie 2024. Trei titluri captivante pot fi descărcate gratuit de către abonați în perioada 3-30 septembrie, oferind o diversitate de genuri care să satisfacă diferite gusturi.

Quidditch Champions | PS4, PS5

Fanii universului Harry Potter au acum ocazia să experimenteze celebra competiție de Quidditch (Vâj-haț), sportul fictiv popularizat de seria de cărți și filme. Jucătorii pot alege să joace individual sau alături de prieteni, controlând personaje din cele patru roluri clasice: Chaser, Seeker, Keeper și Beater. Arena legendară de Quidditch și noi hărți inedite extind lumea vrăjitorilor, iar modul Career le permite utilizatorilor să avanseze de la meciuri casual la competiții internaționale precum Cupa Mondială de Vâj-haț.

MLB The Show 24 | PS4, PS5

Pentru iubitorii de sporturi reale, MLB The Show 24 oferă o experiență autentică de baseball. Jucătorii își pot construi o carieră în acest sport, pornind de la meciuri de amatori și avansând treptat către ligile mari. Jocul oferă și o incursiune în istoria baseball-ului, prezentând personalitățile și momentele care au definit acest sport de-a lungul timpului.

Little Nightmares II | PS4, PS5

Pentru cei care preferă atmosfera tensionată și horror-ul, Little Nightmares II aduce o aventură înfricoșătoare. Protagonistul, Mono, navighează o lume distorsionată și sinistră, alături de Six, personajul din primul joc al seriei. Cei doi trebuie să rezolve puzzle-uri complicate și să se confrunte cu inamici terifianți, încercând să descopere sursa răului care bântuie acest tărâm, potrivit Useit.

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri