Jurnalul.ro Ştiri Externe Kamala Harris acceptă provocarea: Voi face tot ce îmi sta în putere pentru a-l învinge pe Donald Trump

Kamala Harris acceptă provocarea: Voi face tot ce îmi sta în putere pentru a-l învinge pe Donald Trump

de Redacția Jurnalul    |   

Vicepreşedinta Statelor Unite, Kamala Harris, a declarat duminica aceasta că intenţionează "să câştige nominalizarea" democraţilor pentru alegerile prezidenţiale din noiembrie şi să-l "învingă pe Donald Trump", după anunţul retragerii lui Joe Biden, transmite AFP.

Ea a salutat "actul dezinteresat şi patriotic" al preşedintelui democrat de 81 de ani, care şi-a anunţat sprijinul pentru ea drept candidată.

"Voi face tot ce îmi sta în putere pentru a unifica Partidul Democrat - şi a uni naţiunea noastră - pentru a-l învinge pe Donald Trump", a scris ea. 

Partidul Democrat promite un proces "transparent" pentru alegerea altui candidat în locul lui Biden

Procesul de selecţie a candidatului democrat care îl va înlocui pe Joe Biden pentru alegerile prezidenţiale americane din noiembrie va fi "transparent şi disciplinat", a dat asigurări duminică liderul Partidului Democrat, Jaime Harrison, transmite AFP.

"În zilele următoare, partidul va întreprinde un proces transparent şi disciplinat pentru a merge mai departe, ca Partid Democrat unit, cu un candidat care să-l învingă pe Donald Trump în noiembrie", a scris Jaime Harrison într-un comunicat.

Sursa: AGERPRES

Subiecte în articol: kamala harris
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri