Jurnalul.ro Horoscop Cum visează zodiile: Berbecii au coșmaruri, Leii domină lumea în somn, iar Vărsătorii fac dragoste cu necunoscuți

Cum visează zodiile: Berbecii au coșmaruri, Leii domină lumea în somn, iar Vărsătorii fac dragoste cu necunoscuți

de Moira Dună    |   

Dacă există un loc în care suntem complet liberi, acesta este în mintea noastră. Nimeni nu ne poate supraveghea acolo și nimeni nu ne poate judeca pentru ceea ce se întâmplă acolo. Doar dacă îi invităm pe alții, desigur, ceea ce sperăm să nu facem niciodată.

Ne păstrăm visele, fie că suntem treji, fie că dormim, în fortăreața noastră privată, și acolo vom alimenta acele gânduri și vise pentru a se împlini sau a fi distruse. Ceea ce visăm când dormim poate fi complet diferit de ceea ce se întâmplă în starea noastră de veghe, din păcate, deoarece mintea noastră continuă să calculeze.

Și, în funcție de aspectele din astrologie, ceea ce visează semnele zodiacale diferă de la persoană la persoană. Fiecare zodie este predispusă la anumite vise. Acestea pot fi aspirații sau coșmaruri și, uneori, chiar coșmaruri trăite.

Berbec
În somn, Berbecul visează la violență, că este ucis sau atacat cu violență. În stare de veghe, Berbecul visează să câștige prin argumente, să obțină un mare succes la locul de muncă și să fie cunoscut pentru ceea ce face.

Taur
În somn, Taurul visează la părți ale corpului, groază și renaștere. În stare de  veghe, Taurul visează ambițios, să găsească tone de bani și să trăiască o viață bună, indiferent de modul în care o face.

Citiți și Horoscopul lunii septembrie 2024: Carieră, bani, dragoste și sănătate

Gemeni

În somn, Gemenii visează la dureri corporale și la scuze pentru a rămâne pe loc. În starea de veghe, Gemenii visează să călătorească și să treacă peste cele o mie și una de lucruri care îi țin pe loc.

Rac
În somn, Racul visează la dragoste perfectă și la înfrângere. În stare de veghe, Racul visează la adunări mari și să fie în centrul atenției, cu scopul de a înălța oamenii.

Leu
În somn, Leul visează la dominarea lumii și la lumina reflectoarelor, în timp ce în viața reală visele lor sunt mai mult pentru a achiziționa cât mai multe jucării.

Fecioară
Fecioara visează că este concediată. În stare de veghe, Fecioara visează la călătorii, croaziere și la orice lucru are continuitate, fără teamă de a se termina.

Balanță
În somn, Balanța este un visător plin de groază și fantezie. În viața reală, visele Balanței sunt mult mai puțin dramatice și mai mult să vadă ce este nou pe rafturile de la magazinele locale.

Scorpion
În somn, Scorpionul visează să scape de sub control, panică și haos. În viața reală, Scorpionul restaurează acele coșmaruri cu situații reale de manie controlată. Visează la control non-stop.

Citiți și 4 zodii cele mai influențate de copilăria lor. Încredere, perfecțiune, organizare, vise împlinite

Săgetător
Săgetătorii visează că sunt întemnițați pentru că se tem că li se va lua libertatea. În viața reală, ei visează că își fac nervi când merg la magazin pentru suc.

Capricorn

Visul de noapte al Capricornului este despre munca de a doua zi. La serviciu, a doua zi, visul este despre... munca a doua zi. Practic, Capricornul visează la muncă, chiar și în timpul muncii.

Vărsător
În somn, Vărsătorul visează la sex. În stare de veghe, Vărsătorul visează să nu facă sex. În principal, nu cu partenerul, pe care de obicei îl urăsc suficient de mult încât să îi ofere vise despre sex... cu altcineva.

Pești
Dormind adânc, Peștii visează la familie. În stare de veghe, visul se referă la cât de mai bune sunt familiile altor oameni și ce pot face ei pentru a-și atinge acest obiectiv, potrivit yourtango.com.
 

Subiecte în articol: zodii vise somn stare veghe
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri