Jurnalul.ro Cultură Muzica Tragedie în lumea muzicii: Membru al celebrei trupe One Direction, mort la 31 de ani. Bărbatul a căzut de la fereastră

Tragedie în lumea muzicii: Membru al celebrei trupe One Direction, mort la 31 de ani. Bărbatul a căzut de la fereastră

de Redacția Jurnalul    |   

Cântărețul Liam Payne, în vârstă de 31 de ani, fost membru al trupei One Direction, a murit miercuri după ce a căzut de la fereastra unui hotel din Buenos Aires, Argentina, potrivit CNN.

Incidentul a avut loc la un hotel de pe strada Costa Rica din cartierul Palermo. Poliția a intervenit în urma unui apel la 911 care raporta prezența unui bărbat agresiv, posibil sub influența drogurilor sau alcoolului.

Autoritățile au confirmat ulterior decesul cântărețului, care a fost găsit pe o terasă interioară a hotelului.

Cu doar câteva zile înainte, pe 2 octombrie, Payne fusese văzut la concertul din Argentina al fostului său coleg de trupă, Niall Horan.

Originar din Wolverhampton, Marea Britanie, Payne își sărbătorise recent cea de-a 31-a aniversare. El a devenit celebru ca membru al trupei One Direction, formată în 2010 în cadrul emisiunii-concurs „The X Factor".

După despărțirea trupei în 2015, Payne a lansat un album solo și lucra la noi proiecte muzicale. Artistul vorbise deschis despre luptele sale cu abuzul de substanțe, anunțând în vara anului 2023 că era „curat” de șase luni.

Liam Payne lasă în urmă un fiu de 7 ani, pe care îl avea cu fosta parteneră Cheryl Cole.

 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: One Direction tragedie
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri