Jurnalul.ro Timp liber Monden Liviu Vârciu, cu mustață! Un look inedit, pentru o cauză nobilă

Liviu Vârciu, cu mustață! Un look inedit, pentru o cauză nobilă

Pentru marea finală “FANtastic Show” de sâmbătă, 20 august, de la ora 20.00, la Antena 1, Liviu Vârciu i-a schimbat înfăiarea.

Mi-am lăsat mustaă, pentru că mi-a purtat noroc în finala recent încheiatului sezon “Te cunosc de undeva!, în care l-am interpretat pe Gomez Addams, din familia Addams. Pentru modelul ăsta de musta am stat o oră la frizerie i toată “povestea” m-a costat 80 de lei”, spune Vârciu.

Ediia de sâmbăta aceasta a emisiunii FANtastic Show îi va aduce pentru ultima dată faă în faă în postura de rivali pe fantasticii căpitani de echipă Liviu Vârciu i Andrei tefănescu.

În partida decisivă a amuzantului „meci” dintre cei doi, în echipa roie a lui Andrei tefănescu se vor afla Rona Hartner i Cătălin Bordea, pe când alături de Liviu Vârciu, în echipa verde, vor juca Nicoleta Nucă i Jean de la Craiova. Ultima rundă a meciului” lor constă în 11 probe, una mai amuzantă decât alta, pe care cele două echipe le vor avea de trecut.

Dacă mustaa îi va purta noroc lui Vârciu în ultima confruntare cu Andrei tefănescu, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 20 august, de la ora 20.00, în marea finală “FANtastic Show”.

 

Subiecte în articol: Liviu Vârciu FANtastic Show
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri