Jurnalul.ro Sport Fotbal international Managerul lui Manchester United liniștește temerile legate de accidentarea lui Lisandro Martinez

Managerul lui Manchester United liniștește temerile legate de accidentarea lui Lisandro Martinez

de Redacția Jurnalul    |   

Managerul lui Manchester United, Erik ten Hag, încearcă să rămână optimist cu privire la accidentarea suferită de fundașul Lisandro Martinez în timpul meciului cu Sevilla încheiat, cu scorul de 2-2 (2-0), joi seara în Europa League.

S-a speculat că Martinez a suferit o accidentare gravă la tendonul lui Ahile, care îi va pune capăt sezonului.

"Nu pot să spun ce este, dar nu este vorba de o accidentare la tendonul lui Ahile", a declarat olandezul reporterilor. "Am vorbit cu el și este în regulă și este calm".

United a condus cu 2-0 până spre finalul partidei de pe Old Trafford, dar a trebuit să se mulțumească cu un 2-2 după ce și-a marcat două autogoluri.

Remiza nu a fost singura dezamăgire. Martinez s-a alăturat unei liste de jucători accidentați, printre care atacantul Marcus Rashford, fundașul Luke Shaw și colegul lui Martinez, fundașul central Raphael Varane, care a trebuit să fie înlocuit la pauza meciului cu Sevilla.

"L-am văzut pe Licha Martinez abandonând după un moment", a declarat Ten Hag pentru MUTV. "Nu a fost implicat niciun adversar, așa că nu pare atât de grav, dar trebuie să așteptăm. Personalul medical trebuie să își facă treaba, să dea diagnosticul corect.

"Cred că (este) o accidentare și probabil că nu va juca duminică", a adăugat Ten Hag, referindu-se la meciul pe care United îl va disputa în Premier League la Nottingham Forest. "Nu pot spune care este diagnosticul. Prefer să aștept și să știu ce este".

Rashford, care a contribuit cu 28 de goluri și opt pase de gol în acest sezon, este de așteptat să lipsească mai multe săptămâni din cauza unei accidentări la inghinali.

United a devenit a doua echipă engleză care a marcat două autogoluri într-un singur meci într-o competiție europeană majoră. Chelsea a fost prima, în 2019, în meciul cu Ajax Amsterdam, condusă atunci de Ten Hag.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri